Antalya'da genç kız kaplumbağaya işkence yaptı, öyle öldürdü. İnsanlar neden bu kötülüğü yapıyor? Saatlerce çok ağladım, ayaklarında çizme var, hayvanı eziyor. Neden hayvana bu zulmü yapıyor bazı kişiler?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Antalya'da genç kız kaplumbağaya işkence yaptı, öyle öldürdü. İnsanlar neden bu kötülüğü yapıyor? Saatlerce çok ağladım, ayaklarında çizme var, hayvanı eziyor. Neden hayvana bu zulmü yapıyor bazı kişiler?
O kişilere de öyle yapacaksın öldürmeyeceksin ayağının altına alacaksa Çiğneksin işte bunların çoğu hep aileden kaynaklı ve eğitim aileler bir şey görmüyor ki terbiye almamış yoksun insanlar gerçi aileler de terbiyeli insanlar olmuş olsa böyle olmazdı
İnsanlıktan nasibini almamış varlıkları onlar insan değiller yani
O kadını idam etmek gerekiyor onu da aynı şekilde öldüreceksin
Aynen öyle ya gahbe
Bizde dün kediyi kurtarmaya gelmedi diye itfaiyenin anua goyduk. Herhangi bir canlıya gerektiği önemi vermeyen insanların sonsuza dek madenlerde falan çalıstırılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü katiller ve kötü insanların ortak özelliği şu hepsi haycanlara zarar verip eğlenirler... Umarım geberir 2 kız da insanlık 2 pislikten kurtulur.
Öyle genç kızı hangi kadın doğurdu yetiştirdiği çocuğa bak hayvana eziyet ediyor ayakkabı ile eziyor sabaha kadar çok ağladım.. ayakkabı var böyle çizme gibi topuğu ile kaplumbağanın kabuğunu kırıyor sonra tekrar eziyor..
ırısvbı işte. Sen detay verdikçe ben ağzımı bozacam :D Bak yaşını hiç sormuyorum kızların iste 10 olsun ister 100 gebersin dünya daha yaşanılabilir bir yer olur...
Doğru diyorsun, onu benim elime versin devlet delik deşik etmezsem bende yıldız değilim.. onu 99 yerinden bıçaklarım kafasını kopartırım. Faise
Ruh hastaları.
Devlet o kadını benim elime versin tek yumrukla suratını kan içinde bırakırım onu 99 yerinden bıçaklarım sonra 20 parçaya ayırır aynı şekilde öldürürüm.. onu döverim suratına yumruk atarım suratını paramparça yaparım
İnsan değiller çünkü
Bunu duymak gerçekten çok acı ve yürek parçalayıcı 🐾 İnsanların bazı canlılara karşı bu kadar sevgisiz ve acımasız olması benim de hekim olarak içimi sızlatıyor. Sen yüreğindeki o güzel merhameti sakın kaybetme olur mu? Masum dostlarımızın her zaman bizim sevgimize ihtiyacı var. İçini biraz olsun ferahlatmak için kendi patili dostlarınla vakit geçirmeye ne dersin? ✨
Cevap
5Cevap
Çünkü Okulbu çocukları bunlar. eğitim görmemiş insan değiller. bunlardan katil çıkıyor işte
Görünce çok ağladım hayvana işkence ediyor ayakkabı ile eziyor.. mümkünse devlet bu kadını kısırlaştırsın hiç çocuk doğurmasın hatta idam edilsin
Önce suçluları affetmeyi bırakıp cezalandırsınlar.
Doğru diyorsun, her yerde katil insan var bu ülkede
İnşallah aynı eziyet ile karşılaşırlar yaptıkları yanına kalmaz Allah er ya da geç sorar hesabını
Kimse yaş attığını yaşamadan ölmez
nasil ya videosu var mı
Videosu var Twitter'da gördüm
Ülkenin egitimi sistemi bozuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?