3 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dişarda beşliyoz ama eve girmeye çalişiyo yaşli erkek kedi onlar bile emekli oluyo huysuzlandilar iyice yaşlanınca arada turluyo sonra çıkarız evde değişik kedi
Yaramazlıklari bile o kdar tatli ki seni barınağa birakicam diye tehdit ediyorum çok anliyor ya jdjs
Üzme çocuğu
@MidnightCharmer34 evin icinden geçiyor bir görsen jsjs
Ben de geçerim beni de barınağa bırakacaksın
Akdkakd
evde hayvan besleyip onları doğal ortamından uzaklaştırmak. Tamamen bencilliktir.
Bunlar türedi şimdide. Sokakta ölsün mü hayvanlar?
Sizin söylediğiniz daha çok bencillik
@kazuhaaaben sokakta ölen diğer hayvanlarada evinizde bakın.
yıkan, akrep, tilki, çakal, sıçan, at, eşek, böcek, kertenkele vs vs
Kedi ev ortamına alışıyor. At, eşek, çakal sokak hayvanı değil. Çakal orman hayvanı bi kere. Akrebe evde nasıl bakalım doğal ortamları çok farklı, yılanlarında. Tilki de orman hayvanı. Sizi niye rahatsız ediyor kedi bakmamız?
@kazuhaaaben kedileri eve alıştırarak onlara en büyük kötülüğü ediyorsunuz. Sırf kendi egonuz için.
Hayvanların yeri doğal ortamıdır.
Kediler için doğal ortam kalmadı, çimene basmamış kediler var. Heryeri insanlar işgal etti, heryer bina, heryer beton. Doğal ortamları kalmadı, yok oldu. Kafana sok bi bunu. Gerçi çakalın tilkininde doğal ortamı kalmadı onlarıda sokaklarda görürüz ormanlar yok olduğu için
@kazuhaaaben taman işte madem kalmadı onlarıda evde besle.
Nineniz dedeniz yanınızda yaşlanınca huzur evine verirsiniz. ite, kediye evde bakıp b. o kunu elinizle temizlersiniz
Sen bak nineye dedeye o zaman. Seni ilgilendirmez kimin kime baktığı. Kedi, köpek eve adapte olan canlılar. Tilkiyi evde besleyemezsin, akrepi evde besleyemezsin. Eziyet olur onlara. Çünkü onlar yaban hayvanı, yaban hayvanı evcilleştiremezsin stresten hastalanır. Ama kedi, köpek kolayca evcilleşen canlılar.
@kazuhaaaben ardından gezip bo /ku nu temizlersiniz hayvanın ama ana, babanız su istese yüzünüzü ekşitir duymazdan gelirsiniz. Çünkü bencilsiniz.
İnsanlar istediğine yardım eder. Kimsenin aile dinamiği seni ilgilendirmez.
@kazuhaaaben hayvanın g. ötünü kollayıp aileye gelince uzak kaçan. Evlenme umudunu kaybetmiş feminik takılıp "kedi annesi" takılan ve kullanılıp atılmış kadınların kendi vicdanlarını bastırma şeklidir evde Hayvan beslemek
Evlenmeyip hayvan bakıcam sanane? Sana ne zararı var? Sana mı kaldı benim ailemle olan ilişkim?
@kazuhaaaben tam tahmin ettiğim gibi yıllarca kullanılıp geçerlilik süresi bitince bir kenara atılmış bir feminik
Feminizm olmasaydı annen bi şeyhin 3. Karısı olurdu sanırım annene bu kaderi uygun görüyorsun. Hatalısınki sıçıp gizliye aldın. Beni tanımadan böyle şeyler diyemezsin. Kuduruk seni
@kazuhaaaben femizimle olmadı o iş, demokrasi ve cumhuriyetle oldu. Sen ideoloji ishali olduğun için anlayamazsın tabi
Sıçıp gizliye aldın ki haksızsın defol şimdi
@kazuhaaaben cevap bile veremedin işte.
daha demokrasi ile feminizmi bir birinden ayırt edemeyen lolipopçu seni
Feminizmde demokrasiye dahildir sıçıp gizliye alan arkadaşım
@kazuhaaaben aynı şey değildir ve ben senin arkdaşın da değilim. çok km yapmış sayısız fülüte üflemiş teyze
Havlamaya devam :D haklı olsaydın gizlenmezdin
@kazuhaaaben fülütçü teyzenin tek hücreli beyninde yeterli fosfor olmadığından dolayı saldırgan ifadelerle konuşma becerisine sahip olduğu ispatlamaya çalışıyor acınası bir durum.
Haklıysan niye gizlendin o zaman? :D
@kazuhaaaben Çok mu merak ettin beni? Ben fazla km yapmış birini istemiyorum hayatımda.
Benim seni istediğimi nerden çıkardın😂
@kazuhaaaben saplantılı ve tarlası çok sürülmüş tipleri tanıyorum o yüzden
Sıçıp rezil oldum gizlendim demek yerine kıvırmak :D Ok defol şimdi iyi rezil ettim seni
@kazuhaaaben buda çok kullanılmış olmanın verdiği başka bir pisikolojik etki işte rezil olmuşken farkına varmayıp rezil ettiğini düşünme sanrısı ve işin daha vahim kısmı ise kesinlikle tedavisi mümkün değil.
Sokakta araba mi ezsin
Kustunsandım, çok sakin ve usluydu kedimiz
Bu fotodan ne anlamamız lazım teyze
Yumurta kırdım onlara onu anlaman lazım niye teyze dedin bana 🍳
Bazen
Yapiyorlar arada
Yapmaz olur mu hiç
Yapıyor 🥰
Yapıyor maalesef
Kedim yok
Evde kedi beslemem
Neden ki