Ne var yani dünyadaki bütün kediler 🐱 benim olsun istiyorsam of ya
Evcil hayvan
Evcil hayvan
Çok normalsin kanka
Git tedavi ol kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bana kalırsa bu senin açından sevgide tatmin olamamaktan kaynaklanan, bir bakıma bazen benimde kuşlara sahip çıkmam seninle aynı dilde olmamıza yolaçıyor. Bende onlar için buğday ve su veriyorum. Onlar beni mutlu ediyor. Ama senin durumun biraz daha farklı üç, beş tane kedi neysede, beş yüz tane istemek biraz sorunlu bir düşünce gibi geliyor. Bu kadar hayvanın altından kalkmak ancak bir belediyenin hayvan bakım ve rehabilitasyon yeni anlamıyla hayvan barınağı olmasıdır. Bu senin yapamayacağın, bir şey olmakla birlikte böyle şeyleri zihninden dahi geçirme- men sağlıklı düşünme açısından seni zorlayabilir. Benim sana tavsiye edebileceğim şey; sadece kendini düşünmendir. Onun dışında kimseyi insan veya hayvan bu şekilde yani ben onlara bakarım şeklindeki bir düşünce senin gerilmene ve bu işlerin olmayabileceği düşüncesi psikolojinin dahi bozulmasına neden olabilir. O sebeple sadece kendini düşün. Kendine sahip çık. Böyle işleri yapmak ne benim, nede senin üzerine vazife değil bizim bir amacımız var. Hayatımızı yürütmeye çalışıyoruz. Sende bu bilinçtesin. Bunun dışında bir kavramı zihnine yüklediğinde bunun olmayacağı için kendinle mücadele edersin. Sonunda bunun altından kalkamayarak intihar dahil her şeye yönelebilirsin. Ben senin yanında duruyorum neden diyeceksin , bir fizik kanunu gibi yanında olmak sana uzaktanda olsa sahip çıkmak. Bu ancak özel bir şey olunca olur.
Ben olsam hepsini eve toplamaya çalışmazdım, çünkü sevgi yetmiyor; alan, zaman, masraf ve bakım da gerekiyor. Yardım etmek istiyorsan mama-su bırakmak, kısırlaştırmaya destek olmak ya da gerçekten sahiplendirilebilecek olanlara yuva bulmak daha sürdürülebilir. Yoksa bir noktadan sonra hem sen zorlanırsın hem hayvanların düzeni bozulur.
Bende Hayvanları çok seviyorum
Kedileri özelikle 🥰
Ve hatta şu an çok yakınımda 10 metre ilerimde devasa bir köpek var 3 metre yanında da benekli bir kedi 😂🤣
Anket Seçeneği: Çok normalsin kanka
Seninle tamamen aynı duyguları paylaşıyorum! Ben de evimdeki üç kediyle yetinemeyip sokaktaki her patiliyi eve taşımak istiyorum. Kalbinin bu kadar merhametle dolu olması harika bir şey. Ama hepsine bakamayacağımız için sokaktaki canları besleyip kısırlaştırmalarına destek olmak da harika bir sevgidir. Şu an seninle yaşayan ya da beslediğin favori bir sokak kedin var mı? 🐾✨
Cevap
25Cevap
Çok normalsin kanka
Bu çok kıymetli bir istek. Ama hepsine gücün yetmeyeceğini bilmelisin. Kurtardıkların senin en kıymetli hazinendir.
Tabiki normal ya
Bende hepsini alıp eve götürmek istiyorum
Onlar bal ya bal insanın kendi çocuğu gibi
Evde çok fazla tüy döküyor. Buna dikkat edersen besleyebilirsin ev müstakilse sadece. Kedi sayısının bir önemi yok insanlardan daha çok huzur veriyor
Mantıkla sezgi arasında sıkışan yengecim benim 😂😂😂😂
Oyyy merhamet çok yakışıyor insanlara, bozma
kediler mükemmel canlılar ama fazlası zarar aman dikkat
Ailece bu kafadayız. 7 evde, onlarca sokakta var:)
Ben sırf bunun için arazi aldım, ve bence iyi yapıyorsun ama ben daha çok köpek insanıyım
Kedili kadın diye haberlere çıkarsın 😂
500 tane kediyle haber olucam
Tamam bekliyorum haberleri
Gördüklerini besle yeter çiçeğim
Aynı kafadayız keşke imkanım olsa bende onlara bi alan oluşturmak isterdim 🤗🤗
Normal değil herşeyin fazlası zarar
Evi'nde kedin yok mu?
sfenksler de dahil mi
Normal olan herkes böyle olmalı zaten.
Kedileryurdu kur.
normal bir durum :)
Kedi belki hayatından memnundur. 🤷♂️😊