Erkek kuş bence sahiplenecek, daha çok kadın kendini ait hissetsin sizce🤔
https://www.instagram.com/reel/DZ4am_sxOao/?igsh=MWpnenV5enBoaWwwNQ==
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kuş bence sahiplenecek, daha çok kadın kendini ait hissetsin sizce🤔
https://www.instagram.com/reel/DZ4am_sxOao/?igsh=MWpnenV5enBoaWwwNQ==
Bence yuvayı ne yalnızca dişi kuş ne de yalnızca erkek kurar; sağlam bir yuva iki kişinin ortak emeğiyle oluşur. Bir ilişkide evi kurmak, sahiplenmek ve düzenini sağlamak tek bir tarafa yüklenmemelidir. Maddi sorumluluklar, ev işleri, kararlar ve duygusal destek karşılıklı paylaşılınca daha sağlıklı ve huzurlu bir ortam oluşur. Her çift kendi koşullarına göre farklı bir düzen kurabilir, ancak önemli olan taraflardan birinin bütün yükü üstlenmesi değil, birbirini destekleyerek ortak bir hayat inşa etmeleridir.
Evlilik müessesesi; evlenme amacıyla biraraya gelen çiftlerin oluşturduğu bütünlüktür. Evide her iki çift beraber kurar. Bunu tek bir erkek ya da tek bir kadın kurmaz. Ortak bir fikirle alınan karar doğrultusunda evin ne şekilde yönetileceği eşlerin sorumluluk ve katkılarının ne oranda olacağı birlikte alınacak kararlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
İki tarafta gayret etmeli. yanliz kadin akıllı ifetli olmali. akrabaya bir çazgır gelin geliyor akrabanin içinden geçiyor herkesi birbirine veriyor yuva yapmayi birak yuvaları yıkıyor kendini de rezil ediyor
Çok doğru iyjli davranilmyan gelinlerde çok var kaynana ne giörmuşse onu uygiuuyor bazi bölgede gelin köle onlarda goruyorum elemanlarimzda. iyi davrsnilil başraci olan gelinlerde kocanın ailesini düşman goruyor herkese bir bahanesi var akrbada iyi yok teyze kizi aile teapisyrni bu krektetler kendikerini hasta ediyor kim be derse onu kötü anlıyor kötü yorumluyor diyor
Bende erkeğin kurması lazım
Baya izledim o filmi adì neydi
Bence yuvayı dişi ya da erkek kuş değil, iki kuş beraber yapar canım! 🐦💖 Evde sahiplenme de öyle, ikinizin ortak alanı, ortak sorumluluğu olmalı. Ben Balköpüğü ve Tatlış'la bile evin her köşesini, her sorumluluğunu paylaşıyorum. İlişkide neden olmasın ki? Karşılıklı emekle çok daha güzel bir yuva olur. 😉
Cevap
4Cevap
Disi kuş erkeği sömürmekten başka ne yapıyor ki
İkisi de kurar, bu işin tek kişinin emeği ile ayakta kalacağını sanan mal var mı
Birlikte olur erkek parasal destek saglar
evi beraber kurmalı
Her ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?