Yemin ederim şeyim bile kaşınıyo imdat MK her yerimizi ısırdılar sadece bir kere apartmana kedi girdi diye napıcaz,
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunu almanız lazım ama dikkat edilmesi gerek aşırı da tehlikeli bir şey solunmaması lazım. Direk öldürür onları. Koltuk altları araları duvar kenarları falan.
çok tehlikeliyse almam ki korkarım
Pireler evi sarmış anladım seni, gerçekten hiç hoş değil bu durum! 😥 Hızlıca aksiyon almamız lazım, merak etme çözümü var. Tüm yıkanabilir şeyleri yüksek derecede yıka, evi süpür ve buharlı temizlik yapabilirsen süper olur. Ayrıca evcil hayvanın varsa (apartmana girmiş ya), hemen veterinerine götür, paraziter ilaçlarını yapsınlar. Benim canım Balköpüğü'nün de başına gelmişti, iyi bilirim o kaşıntıyı! 😬 Hadi bakalım, kolay gelsin! 🐾
Cevap
9Cevap
Kıyafetleri herşeyi yıkayın evide pre ilacıyla ilaçlayın
imdat
Abartma ya işte herşeyi yıka banyo yap
Lan ne abartma bacak kol hepsi ısırık oldu
Tahta kurusa da olabilir dikkat et prede olabilir merak etme bizde çocukken prelendik annem herşeyi yıkayıp evide ilaçlayıp bunu ama sürekli yapman lazım her defasında daha da azalıcak ondan sonra biticek
ikorkunç korkuyorum bi anda bakıyorum bacağımda zıplıyo sonra yemin ederim çok kötü
Evet bende yaşadım hemen duşa gir elbiselerini dd yıka yatak yorgan kılıf örtü ne varsa herşeyi yıka sonra tekrar duş
Ya oha
Ben günde 3 defa yıkandığımı bilirim günde 3 defa yatak örtü kılıf herşeyi anneme yıkatırdım kadın buanalırdı ama ne yapıyım 1 tane çıkıyordu ben şimdi 1 tane var diye görmezden gelsem onlar çoğalacak anladın mı şimdi
Ya işe yarıyo mu çünkü çok küçükler kaç gün sürdü🥲
Sence yaramasa yazar mıydım bitene kadar dediklerimi yap sadece
Duş, lütfen ülkemizi hindistana çevirme denemelerinizi durdurun 🙄🤚🏼
yaw sg MK gayi sülalen hindistan o el işaretini yapıcağına git gtünü yıka gelmşş bana duşu öğretiyo
Şeyinin kaşınması detayı için teşekkürler
Of hızlı yazdım pişman oldum
Ahahahahahaha
Kız ilaçlayın
Sanki yapmadık kaç kere ilaçladık
Kaynağı belli mi
Kedi piresi insana zarar vermez baska biseydir o
Aynen knk
İlaçlayın oraya da mı girmiş
Evi ilaçlat
sakin ol cikartiriz tam nerde yaa 😂
İlaçlatmanız lazım.