Bir veteriner olarak klinikte bu yüzden terk edilen çok hayvan gördüm. Siz ne yapardınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir veteriner olarak klinikte bu yüzden terk edilen çok hayvan gördüm. Siz ne yapardınız?
evet diyenler havalı olduklarını düşünüyorlar ama sadece düşüncesiz insanlar ben de hayvan çok severim ama sevdiğin aşık olduğun kişiye değer veriyorsun sonuçta rahatsız oluyor olabili korkusu alerjisi fobisi olabilir bunu ya ben ya köpeğin diye söylemez zaten soruyu yazan böyle yazmış tehdit değilde düzgünce söylediğinde elbetteki bir çözüm bulunur çok böyle imaj çiziceksiniz havalı olucaksınız diye gerçekte olmayan tavırlarınızı burada rahatça sergilemeniz çok komik ya hahahahaha acınası geliyor bana bu tripler kusura bakmayın ama öyle yani tek siz değilsiniz hayvan seven hatta siz hayvan sevmiyorsunuz içinde sevgi olan insan hayvan insan farketmez birini öyle kolayca silemez siz sadec gösteriş yapıyrosunuz ben bir insanı bir anda böyle hayatımdan çıkarırım diyince bir duruş çizdiğinizi falan ama aslında bu çok omurgasızca ya bunu diyenin hayvan sevgiside yoktur ki zaten hayvanını sevdiği için değil şov yaptığı için böyle konuşuyor gerçekten evcil hayvanını seven birisi bir çözüm bulur hayvanını seviyorsa partnerinide seviyordur partnerini sevmiyorsa böyle ben cool olucak şeklinde bunu diyorsa zaten hayvanı sevdiğinden değil onu da sevmiyordur malzeme yapıyordur sadece omurgasızlığını egosunu pazarlayacak.
Muhtemelen evet çünkü köpeğim benim canım kanım ama ilk olarak orta yolu bulmaya çalışırım efenim tabi ki de bu da sağlıklı.
Hemen kapıyı gösterin. Bir evcil hayvanım yok ama bu şekilde öneri sunan insanları bir tık vicdansız buluyorum. Huylanabilir, kaşınabilir, yahut rahatsız da oluyor olabilir ama çözüm her zaman vardır.
Böyle insanlara kapıyı açın ve yol verin.
Ya ikisindende vazgeçilmez orta yol bulunur
Uveys, bu soruya cevabım "kapıyı gösteririm" değil, direkt "kapıyı açıp buyurun" olurdu! 😂🐾 Benim Balköpüğü'm, Bonibon'um, Zıpır'ım ve Tatlış'ım benim canımdan öte. Onlarla arama kimse giremez, hele böyle bir şart koşan hiç! Kliniğimde o kadar çok kalp kırıklığına şahit oldum ki, asla böyle bir seçime gitmem. Hayvan sevgisi olmayan biriyle zaten benim dünyam kesişmez, net! 🙅♀️💖
Cevap
11Cevap
Benim sevgilim öyle bir şey demez.
Hayvan besleyen insanların IQ seviyesinin düşük olduğunu düşünüyorum genellikle vejeteryan ağırlıklı oluyorlar zaten öyle biriyle ilişki kapılarını açmazdım :D
Gösteririm benim için hayvanlar insanlardan daha değerli. Bir hayvanın sevgisi karşılıksızdır ama insanlar maalesef ki karşılıksız hiçbir durumda yardımcı olmaz.
Aşiret mensubu Vanlı sevgilim evlilik teklif etti ama 'Şafi mezhebindeniz, köpek bizde haram' deyip minyatür pinscher’ımı istemedi, tüylü evladımdan vazgeçmemi istedi. Bense hiç düşünmeden kararı verdim: Oğlumdan değil, ondan vazgeçtim!
Evet bir güzellikle aynı evde yaşayamam ama bunu bir tehdit malzemesi yapmam. Ben ayrılırım benim yuvam var. Ama o yavruyu yuvasız bırakmam
İnsanı hayvandan ayıran tek özellik düşünme kabiliyeti. Hayvan , anne baba ile kendisi arasında seçime zorlayan biriyle işim olmaz
Bunu diyen biri eski sevgilim olur köpek erkelerden daha sadık
Eve erkek almıyorum sevgili arkadaş hiçbiri giremez ki bana bunu dayatsın.
Ay nasil basitlik. İnsan hayvanla kendini bir tutar mı ya hu? insansin sen. Tüh ne diyeyim
Gösterirdim. Masum bir canı, insan için feda etmem.
Çok rahatsız oluyorsa kendisi gidebilir. Sanarsın kraliyet ailesinden
Evcil hayavanım yok olsa hayavanı seçerdim bırakamazdım
Gösteririm defolsunlar
Hayır. Alt tarafı bir hayvan. Bir hayvan için aşık olduğum insandan vazgeçmem. Kediye köpeğe bu derece tapan insanlar hasta.
Hayvanı kıskanan insana ne demeli peki😛 eğer hayvan sevmiyorsan hayvanı olan biriyle ilişkiye başlamayacaksın. Bu kadar.
Benimde kedim var yakında tanışma vs. Olacak ama kedimi evlendikten sonra istemiyor evdekilerde kedini götürürsün evine diyor ne yapacağım şaştım kaldım
Evet. Dilsiz günahsız hayvana merhamet etmeyen insana mı edecek
Olan bir şeyimi sonradan olan için değişmem ula
Gönder gitsin evin içinde olmaz ya
Ağzına kedimi sokardım
Sevgilim olamaz böyle birisi
7 kedim 1 köpeğim var. Sıkıyorsa desin
Var mı hala böyle aveller
Sırf bu yüzden Nisan attım pisman degilim
Tabii ki kedi köpek.
Tabii ki
Tebiki gösteririm
Köpeğim derşm
Allah belalarını versin öyle insanların!!!
Tabii ki
Terkederim
Gösteririm evet
Kaşınmış oluyor oda:)
Gösteririm
düşünürüz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?