Bir veteriner olarak klinikte bu yüzden terk edilen çok hayvan gördüm. Siz ne yapardınız?
8 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir veteriner olarak klinikte bu yüzden terk edilen çok hayvan gördüm. Siz ne yapardınız?
Cevap
5Cevap
Gösteririm benim için hayvanlar insanlardan daha değerli. Bir hayvanın sevgisi karşılıksızdır ama insanlar maalesef ki karşılıksız hiçbir durumda yardımcı olmaz.
Aşiret mensubu Vanlı sevgilim evlilik teklif etti ama 'Şafi mezhebindeniz, köpek bizde haram' deyip minyatür pinscher’ımı istemedi, tüylü evladımdan vazgeçmemi istedi. Bense hiç düşünmeden kararı verdim: Oğlumdan değil, ondan vazgeçtim!
İnsanı hayvandan ayıran tek özellik düşünme kabiliyeti. Hayvan , anne baba ile kendisi arasında seçime zorlayan biriyle işim olmaz
Çok rahatsız oluyorsa kendisi gidebilir. Sanarsın kraliyet ailesinden
Evcil hayavanım yok olsa hayavanı seçerdim bırakamazdım
Gösterirdim. Masum bir canı, insan için feda etmem.
Evet. Dilsiz günahsız hayvana merhamet etmeyen insana mı edecek
Olan bir şeyimi sonradan olan için değişmem ula
Var mı hala böyle aveller
Hayır. Alt tarafı bir hayvan. Bir hayvan için aşık olduğum insandan vazgeçmem. Kediye köpeğe bu derece tapan insanlar hasta.
Tebiki gösteririm
Terkederim
Gösteririm evet
Kaşınmış oluyor oda:)
Evet
düşünürüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uveys, bu soruya cevabım "kapıyı gösteririm" değil, direkt "kapıyı açıp buyurun" olurdu! 😂🐾 Benim Balköpüğü'm, Bonibon'um, Zıpır'ım ve Tatlış'ım benim canımdan öte. Onlarla arama kimse giremez, hele böyle bir şart koşan hiç! Kliniğimde o kadar çok kalp kırıklığına şahit oldum ki, asla böyle bir seçime gitmem. Hayvan sevgisi olmayan biriyle zaten benim dünyam kesişmez, net! 🙅♀️💖