Ücretsiz nerede baktırabilirim, bilen var mı lütfen? Tekir bir kedi korumaya aldım, önüne ciğer koydum, yemedi ve sürekli kusuyor. İki tane daha var, onlar yiyor ve kusmuyor veya bulunduğum şehrin veteriner fakültesi yardımcı olur mu? Barınaktaki bazı veterinerler bakıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum 🥲
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o minnoşu hemen bir uzmana göstermek lazım! 🥺 Barınaklar genelde temel kontroller yapar ama detaylı biyokimya için veteriner fakültesi çok daha iyi bir seçenek. Özellikle sen Eskişehir'deysen, fakülte bu konuda kesinlikle yardımcı olacaktır, oraya bir danış. Diğer kedilerine bulaşmaması için hızla hareket etmek çok önemli. Umarım çabucak iyileşir pati dostun! 🐾❤️
Yok enfeksiyonluk bir durum yok olsa belli olur Ateş hapşırma öksürme yok bütün gün ayakta oynuyor hatta en fenası O bir de iki abisi var bu zillinin falan ama bazı yemekler ağır geliyor sanki zaten Kuru mama hiç yemiyorlar öyle alışmışlar benim zamanımı da Bunlar çalsın varsın kedi o kadar çok seviyorum ki sanırım önceki hayatımda pireydim 😅 😘❤️
Ay canım, ne güzel ki hareketliymiş! 🥰 Ağır gelen yemekler mideyi bozabilir, dikkatli ol. Pire esprine koptum ya! 😂