Sen kendininkini söyle ben de bence ne olmalıydın onu yazayım
9 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Rakun.
Senin hırsızlıkla hayduylukla ne işin olur sen de tam bir herşeye dahil olan kimseye zararı olmayan bir hayvan enerjisi var sincap derdim ben kanka
Bal porsuğu dürüm gibi kobra yerdim hergün
Sokulup zehirlenmezdin de sana yakıştı bal porsuğu bence de
Kedi olmak güzel ya...
Baron diye kedi mi olur ben ismi görüp kutup ayısı derdim sana
Kedi
Niye ismin bana öyle bir his verdi bilmem ama yarasa demek isterdim ben sana
Kartal
Pp ne bakınca ben daha çok zebra hissi aldım senden
Neden
Bilmem gözlerin yüz yapın çok andırdı zebrayı
Canlı görmedim bir şey diyemem
Bende belgesellerden kanka zaten afrikada yaşamıyorum karstayım fjdjdj
Serengetide falan sandım ben oysaki tüh
Yok kanka düm düz kars endemik hayvanımız yok bizim fhfhd
At deseydin
Hayır atın yüzü çok uzun seninkine göre zebranın daha kısa eşek ya da katır da senin yüz yapına göre daha tombul ve hatsız kalır sen tam bir zebrasın
Kars diyince ondan at dedim siz at kaçırıyor musunuz hala
Onun hikayesi çok başka da boş ver kanka komik bir lakap koyulmuş işte kalkıp da acıklı bir hikaye ile yok yere geceyi kötü etmek istemem 😊
Evet birde geçmişte olanlara üzülmiyim hakikaten daha andakileri bitiremedim çünkü
Zebraya üzülmedin demi kanka bence gözleri çok güzel ve çok asil bir yüze sahip bir hayvan ben övgü olarak zebra demek istedim
Yok ben zebrayi beğeniyorum sadece detaylı aklımda yer edinmiş bir hayvan değildi öyle bakınca kartal daha çirkin bir hayvan ama o olmak istedim ahhah
E yani uçmak varkan yürümek çok basit kaçıyor peki sence ben hangi hayvan olurdum
Baykuş
Gece vakti burada olduğuman mı 🤔
Yok öyle hissel aklıma ilk gelen oydu
Severim baykuşları gece baykuş sesinden karga sesine ondan da serçe sesine geçişi çok net ayırabiliyorsun karsta baykuşların susması kargaların başlaması beni hep tedirgin etmiştir
Bende çocukken çok severdim değişik bir bağ hissediyordum baykuşlarla aramda seslerini falan taklit edip onları çağırırdım
Çağıracan mı beni de ama ben zebra nasıl çağrılır bilmiyorum fhdhd
kedi
Bana da çok kedi hissi veriyon sen ama böyle sarı sarman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru gerçekten düşündürücü! 🤯 Belki de gökyüzünde süzülen, her şeyi yukarıdan izleyen bilge bir baykuş 🦉 olmak isterdik. Ya da okyanusun derinliklerinde özgürce yüzen, gizemli bir balina 🐋. İkisinin de bambaşka bir keşif ruhu var, sence hangisi daha çok yakışırdı bize? ✨🤔