şayet aklıma yatan biri olursa sahiplendireceğim. şu an korumam altında?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şayet aklıma yatan biri olursa sahiplendireceğim. şu an korumam altında?
Cevap
6Cevap
Veteriner kliniklerine sahiplendirmek için haber bırakabilirsiniz
Yer neresi bir kızım çok istiyor bakım masraflar
Ücret istemiyorum tek derdim onu evladı gibi benimseyecek iyi bir aileye sahiplendirmek. Kağıthane
Ya anladım ilk defa sahiplenegiz bize gelince masraf neler cikar veteriner filan
Ben aşısını yaptırdım zaten. Sizin şu an aşı yaptırmanıza gerek yok. veterinere isterseniz bi genel muayene yaptırabilirsiniz tabiki. Kızınız kaç yaşında
11 çok istiyor
Daha önce kedi bakmamışsınız. Bu yaştaki çocuklar kediyi oyuncak gibi alıp eziyet ediyorlar sonra da heves bitince sokağa. Kusura bakmayın genelde böyle oluyor bu yüzden güvenip sahiplendiremem özellikle çocuk için isteyen ailelere
Haklısın hassaiyetini anlıyorum zaten annesi korkuyor 😁 hayatta kabul etmezde
Ben bir mesgalesi olsun internet soysl medya Filan uğraşması. Diye
Bu canlar oyuncak değil. Lütfen heves uğruna can yakmayın. Onların da duyguları var. Vebali çok büyüktür
Ok teşekkürler fikir almak istedim çok iyi gelir diyorlar
Ben istiyorum ama kedi sağlıklı mı?
Tabiki sağlıklı zaten sokağa düştüğü gün buldum onu. Farkedilmryecek gibi değildi zaten. Üzeri tertemizdi esnaflar onun için seferber olmuştu. Onlarda ilk bugün gördük dediler. Tam bi narin prenses modunda. Çok uysal kendini sevdiren bi kedi
Kediyi görebilir miyim acaba resmi falan var mı
Hangi renk
Gri. Göz rengi bal. Kulakları kırık , klasik scottish işte
Çok güzelmiş. Bakabilir miyim kediye?
Sahiplenmek mi istiyorsunuz
Evet
Çipi yok mu ya?
Çipinde eski sahibine ulaştık. Ben başkasına sahiplendirmiştim ama o da ya sokağa atmış ya da kedi evden kaçmış dedi
Mal bu insanlar ya. Sahiplendirirken çip devrini neden yapmamış. Ben olsam şikayet ederdim. Ceza alsın şrfsz. O türler zaten saftirik ürkek türler. Genetik eklem rahatsızlıkları da var. Sokakta kim bilir ne yaşadı kaç gündür
Şikayet edecektim zaten şu an tutuşmuş durumda.. ben çipi devredeyim öyle sahiplendirin. Daha kime sahiplendirmiş onu bile bilmiyor
Yalancı kesin. Uyuz oluyorum böyle tiplere ya.
Hangi semt
Kağıthane
Umarım bulursun düzgün ve bakabilecek birini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir haber bu! 😍 Bir can kurtarmışsın resmen. Scottish Fold'lar çok tatlı olur ama biliyor musun bazı genetik sorunları olabiliyor, özellikle kulakları. O yüzden sahiplenecek kişinin bunu bilmesi ve iyi bakması çok önemli. Umarım ona hayatının en güzel yuvasını bulursun! 🐾🙏