Kendi stresini atmak ve severek zevk almak için evde kedi beslemek vs. istismar değil mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi stresini atmak ve severek zevk almak için evde kedi beslemek vs. istismar değil mi?
Tavşan besliyorum, yavru oldukları için sürekli kafesteler büyüsünler çok aktif olacağız.
Nesi istismar ahsjsjsjsjsjsjdjdj
Her şey bitti bu mu sıkıntın oldu?
Kendi stresinizi satmıyoruz. Ayni zamanda hayvan bakılıyor. Yani hayvanın çıkarları ön planda.
Seni avlusu geniş bir hapishanede ömür boyu kapalı tutup istediğin her seyi her saatte yiyebileceğini, senede bir iki kez ciftlestireceklerini, iceride istedigin aktivteyi yapabilecegini ve burada vahsi kopeklerin sana zarar vermeyecegini ve seni, araba carpmayacagini söyleseler kabul eder miydin
İyi biri oldugunu düşünmüyorum ne hikmetse
Barınakları kastediyorsan, hayvanları ölüme mahkum edenler belli, öldürenler de, aç susuz bırakanlar da...
Hayır hayvanlari yemek dışında esir tutan her kisi ve kurumu kastediyorum
Yemek dışında esir tutmayı detaylandirmalisin.
Hayvancilik faaliyetleri
Hayvanlari yemek disinda esir tutmakla neyi kastediyorsun?
Kuzu koyun inek tavuk yenecek digerleri ne bakılacak ne sevilecek ne tutulacak
Bu mu?
O hayvanlar senin midenin iki saniyelik zevki icin dünyaya gelmedi. Sayet doğru anladiysam nasil hastalıklı biri oldugun ortada.
Daha izah edemeyen biri tartışmak icin soru aciyor. Pek ilginc. Sevmeyen otede dursun.
Bir sokakta gelip sana sürtünürse ya da bir köpek gelip seni koklarsa sevebilirsin. Sen annenle baban boşandı diye veya erkek arkadaşın aldatti diye kediyi eve hapsedip kafana göre onu oksamamalisin.
Boğazını kestigin ineğe "olmasi gereken" gözüyle bakıp, evinde kedi besleyene " istismar, misyonculuk" demek bir faşizm 🔥🔥 belirtisidir.
Faşistler , türcüler böyle düşüncelere sahiptir. Daha da tehlikelisi, ilgi alakası olmadığı canlıların hayatını riske atacak sorular sorarak nasık tehlikeli bir kişilik olduğunu da göstermektedir.
Faşizm ve Türkçülük bir hastalıktır.
Uzaklaş.
Kız kardeşinden rahatsızsan biz bilmek durumunda değiliz buna.
Maalesef kedi eti tüketmeyi sevmiyorum. Türcülük yapmak gerekiyor bazen, özellikle beslenme gibi önemli bir konuda.
Fakat sen istediğin hayvanı yiyebilirsin
Catlasan da patlasan da sevsen de sevmesen de dunya istediğimiz bir yer olacak.
Oyle ya da boyle. Hayvanlar kurtulacak. Senin midenin 2 snlik zevki olmayacak. Simdi degilse bile 20 yil sonra 🔥🔥🔥🔥
Ben veganım , faşist + türcü değilim.
Seni hangi kadın kabul eder ki...
Faşist olan erkegi kabul etmemeli hiçbir kadın.
Kadınlar özgür iradeleriyle istedikleri erkeği seçebilir
Seçilebilecek bir tip değilsin.
Ve bununla birlikte zoofili hiç değilim
Hayvan sahiplerine zoofili diyen Hitler Mussolini türevinde biridir.
Okşayacak gerçek bir şey bulamayanlar hayvan okşar
Senin etini mi oksamalilar/di.
Tipik Hitler profili.
Büyük iddialara girebilirim
Faşist olduğun konusunda.
Okey, neyine bahse giriyoruz
Cevap
0Cevap
Hayvan refahına ne kadar uyduklarına bağlı. Sırf sevmek için almaları istismar olmaz ama refah seviyesini iyi tutmaları lazım
İyi bakabiliyorsa değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar