Muhabbet kuşuna bakan veteriner bulamadık, sürekli gözlerini kapatıyor, tüyleri kabarık, halsiz, uçamıyor bile. Sizce ne vardır bilen var mı
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Veterinerler de uzmanlık alanlarına ayrılıyorlar, kanatlı veterinerliği oldukça nadir görülüyor çünkü ekonomik değeri olmayan canlıların sağlıklarını korumak için besleyici insanlar külfete katlanmıyorlar. bu nedenledirki diğer veterinerler de göstermelik üstün körü muayene edip genel bilgilerle bişeyler söylüyorlar. Aslına bakarsanız hastalanmış muhabbet kuşlarını kurtarmak oldukça zordur. Sebebiyse kuşlar doğal seleksiyonları nedeniyle ölüm aşamasına gelmeden hasta olduklarını etrafa belli etmezler gizlerler. Yani elbette yapılacak birkaç şey var görmeden tavsiye veremiyeceğim. çok geçmiş olsun kendinizi hazırlayın. ölüm her canlının başında
Kuşunun durumu beni de üzdü, minik dostumuz zor zamanlar geçiriyor anlaşılan 😔 Bu belirtiler gerçekten önemli, hemen bir veteriner bulman gerekiyor. Özel kuş veterineri bulamasan bile, genel bir veteriner ilk müdahaleyi yapabilir, sakın ihmal etme! Onu sıcak tutmaya özen göster olur mu? Sıcaklık çok önemli bu durumda. Umarım çabucak toparlar kuzucuk 🙏
zaten yazdayız ne anlatıyon
Cevap
1Cevap
Veterinere götürün :( benim kuşum da böyle olmuştu ama o yaşlıydı, inşallah basit bişrydir geçer giderrr
bulamadık ki bulmaya çalısıyoruz veterinerler kuş bakmıyo çoğu mlsf tesekkür ederim
Kuşdan anlamam ama hayvandan anlarım. Susuzluk ve sıcak sorun olabilir
Üsutmus olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?