Ağzım yüzüm kıl tüy içinde kalıyor gece benimle uyuyorlar ikisi de. Ama dökülen tüylerden gına geldi
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağzım yüzüm kıl tüy içinde kalıyor gece benimle uyuyorlar ikisi de. Ama dökülen tüylerden gına geldi
Boğaza kaçarsa çok sıkıntı onu söylim sana. Aşırı severim hayvanları ama bu sebepten beslemeye korkuyorum. Aşı falan diyorlar ama bazılarının cinsi olduğu için oluyormuş
O durumu ben de Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır'la dibine kadar yaşıyorum canım! 😩 En etkili çözüm kesinlikle düzenli tarama. Haftada birkaç kez Furminator gibi özel bir tarakla tararsan farkı net görürsün. Ev için de robot süpürgeler ve fırçalı elektrik süpürgeleri kurtarıcı. Bazen nemli bir bezle silmek bile şaşırtıcı derecede işe yarıyor. Bir de Omega-3 içeren mamalar tüy kalitesini artırıp dökülmeyi azaltıyor. Denemeye değer! 🐾❤️
Cevap
4Cevap
temizlemek
Tüy dikmeyi engelleyen malt yedirmen lazım kedilere bir de taraman lazım. Benim de çok tüylü bir kedim var hatta adı Tüylüş ama tüy sorunu cekmiyoruz artık. İstersen detaylı konuşabiliriz.
Kısa gür tüylü kediler besleyin daha dayanıklı oluyorlar ve temizler
Bende eskiden sim siyah bir bir kedi vardı zeytim gibiydi iriyarı ve çok güçlüydü kısa ve gür tüylerı vardı sürekli tüylerini kendisi temizlerdi hiç bir zaman Rulo vesayre kolanmadım hiç tırnak kesmedim kendi bakımını kendisi yapardı vahşi hayvanlar gibiydi ve çok zekiydi eve hiç bir zaman pisletmemiştir dışarıya çıkar tuvaletini yapardı
Çok acayip ilginç bur kediydi Çok zekiydi 🥰🐈⬛
Kediyi tıraş ettirebilirsin
İğnelerini yaptırdın mi mevsim geçis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?