"Geçmiş çöptür, çöpü köpekler karıştırır" diye bir söz var. Siz geçmişi önemseyen köpek mi olmak istersiniz yoksa hiç umursamayan g*vat mı?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Geçmiş çöptür, çöpü köpekler karıştırır" diye bir söz var. Siz geçmişi önemseyen köpek mi olmak istersiniz yoksa hiç umursamayan g*vat mı?
Geçmişi önemsiyorum çünkü kadının karakterini yansıtır geçmişini bilmediğin kadının karakterini bilemezsin seni kandırıp kandırmayacağı arkadan iş çevirmeyeceğinin aldatmayacağının ve kıyaslamayacağının garantisi yok sırf imza atmak uğruna diktirip namuslu kız ayağı yapıp yalandan sevme gösterisi yapıp eski ex leri ile olan bir sürü kadın var
İkinci önemli nokta geçmişte hiçbir masraf yapmadan birlikte olan kadın yeni ilişkisinde adaletli olmuyor pişman ayağına yatıp evlenmeden olmaz deyip vermiyor benden önceki sadece bir kahve ısmarlayıp birlikte olurken ben neden 3 milyon vereyimki hak mı bu tamam benle de birlikte olsun evlenince de oluruz sorun yok karşısında ki erkeği saf görüp küçümseyip dalga geçerek olmaz bu işler
Kadının geçmişi önemlidir kim ne diyorsa desin geçmişe bakmayanda g@v@t dır
Eğer gerçekten hakkedecek kadın olsaydı canı sağolsun dürüst olsun canımı yesin ama pişman ayağı çekip evlenmeden olmaz diyip arkada başka erkekler ile gönül eğlendirip sonra gelip senle imza atacak ardından performansını tipini beğenmeyecek senin paranla arabanla elin herifini gezdirecek yedirecek üstüne cinsellik yaşayacak oh ne güzel dünya bunu kabul eden erkekte g@v@ttır bugün kızlar ben yapmam etmem demeyin patlakların hepsi yapıyor
Sırf arkadaşım acıdı üzüldü kabullendi her hali ile yok çok sıkıcı sevmiyorum tatmin etmiyor mutlu edemiyor o zaman sikt sin gitsin nankörler
Hay ağzın bal yesin be ne güzel anlattın
Bu ne ya dizi senaryosu gibi, ne yaşadınız abi siz, üzüldüm valla.
@Süphecilikli bire bir ben yaşadım. Arkamdan iş çevirip eski sevgilisini eve alıp aldatmış. Sabah da biz kahvaltı yaparken utanmadan anlatıyor bir de
Dizi senaryosu değil bunlar gerçekler ülkede ki kadınlar geçmişini gizleyip diktirip evleniyor yalan söylüyorlar çoğu çevrende olmadı mı belki senin nesilde yoktur
Aldatmayan kadın yoktur ikna edemeyen erkek vardır.
Yani benim çevremde olmadı, kaldı ki yalan söylemeyi geçtim seni olduğun gibi kabul etmeyecek bir adama verilen her zahmete yazıktır bence. Ne gerek var. Gerçek er ya da geç ortaya çıkar sonuçta. Karakter meselesi ya bir şey diyemiyorum, çok yazık. En başta kendine saygısızlık.
Aldatmayan kadın vardır arkadaşlar, evet karaktersizi de çok, ama ben çevremde 100 kadın tanıyorsam bunların sadece 5 i aldatıyor. Soruyu soran, sana sadece hislerine güven diyebilirim, insan sevince işaretleri görmek istemiyor. Direk güvenmemek ve işaretleri paranoya yapmadan doğru okumak önemli. Bu hayat güvensiz geçmez. Her ilişki ayrılık dahil bütün iyi ve kötü ihtimallerle gelir, günün sonunda da herkes kendine yakışanı yapar. Kötüsünü görünce de gülüp gitmek lazım, çünkü kendileri kaybeder. Ne kadar umursamazsan o kadar koyar emin ol.
@Süphecilikli her kadın aldatır. 4 evli 1 nişanlı kadınla birlikte oldum. Yani kadın aldatmak isterse uçkurunu kocasına çözdürür diye bir söz var.
Anlaşılan farklı dünyalarda yaşıyoruz, benim dünyamda öyle değil üzüldüm. Ama senin yaptığın da yanlış, onu da söylemek lazım. Neyse herkesin hayatı kendine sonuçta 🤷🏻♀️
@Süphecilikli burada bile evli kadınlar wp grubu kurmuş. Birbirine erkek hesabı paylaşıyorlar. Ben kaç kişiyle görüştüm.
Yani sen de az değilsin, değişim insanın kendisi ile başlar, neyse dediğim gibi hayat senin hayatın, başkalarının kalbini kanatarak kendi kalbindeki kanı durduramazsın.
Geçmişin çöp olduğunu düşünmüyorum onlar genelde geçmişi düzgün olmayan insanların düzgün insanlara kendilerini yamaladıkları bir söz olarak düşünüyorum ne köpeğim ne güzel kardeşim sevdiğim insanı kimseyle paylaşmam buna geçmişi de dahil ama bende aynı geçmişe sahip olmam gerektiğini düşünüyorum
Güzel kardeşim ne ya gvat demiştim ben 🤦
Yorumun son cümlesi çok doğru. Sen de temiz olacaksın ki temiz birini istemeye yüzün olsun.
Ben evlenip ayrıldığım için bakire olsun demeye hakkım yok.
yani orası öyle kişinin tercihi ben evlilik dışı ilişkiye genel olarak zina gözüyle bakarım Allah bizi iyilerle karşılaştırsin evlenip boşansan bile belki bakire insan isteme hakkin yok ama sen evlilik dışı ilişki yapmadıysan yapmayan birisini isteme hakkin var tabi herkesin kendi hayatı ve yaşantılar farklıdır
Her şey gönlünce olsun dostum
Amin hocam seninde 🙏😊
Sağol ama benim durum o kadar iç açıcı değil maalesef.
Bence geçmiş asla çöp değil, tam tersi bize dersler veren bir hazine sandığı gibi! 💎 Köpekler çöpü karıştırır ama bazen orada kaybolan değerli bir şeyi de bulabilir, di mi? 🤔 Yaşanmışlıklarımızdan alacağımız çok şey var, onlarla büyüyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Yani geçmişi unutup gitmek yerine, ondan öğrenip geleceğe bakmak daha iyi! ✨🐾
Cevap
1Cevap
Geçmişin bugünü etkilemiyorsa geçmişte kalmıştır, hayat da dikiz aynasına bakarak ilerlenmez. Önüne bakmalı insan.
Bazı şeyler onemli.
mesela neler?
önemli
kişiye göre
Takılacağın veya sevgili olacağın kişiye göre değişir yani öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?