Evcil Hayvanlar 1 sa Cinsiyet tahmini alalımmmm 👻? Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 sa Öndeki erkek arkadaki dişi Cinsiyet tahmini alalımmmm 👻? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 sa Evcil Hayvanlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siyah beyaz erkek, diğeri dişi. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 sa Evcil Hayvanlar konusunda 328 cevap paylaştı. Öndeki dişi arkadaki erkek 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 sa Öndeki çok hanımcık, benim kedis de yeni doğum yaptı arkada ki gibi genelde smokinler erkek oluyor ama tam olarak bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 sa Ay çok şirin❤️ erkek diyorum 😁😋 1 1 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa İçlerinden biri evet 😄 Yorumla
-Afrova- Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 sa İkiside erkek 2 3 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Brave öncekine erkek diyerek doğru tahmini yaptın 😄🌸 zira çoğu kız dedi Yorumla -Afrova- 1 sa Haha bilememişim ama smokinler çoğunluk erkek oluyordu Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Bu istisna 🥴 Yorumla
Melisaqwxy Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 sa Kız olsun lütfenn cok tatlılar 0 4 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Biri kız 🥹 teşekkür ederizz 🌸 anneannemin kedileriii sjjsjs Yorumla Melisaqwxy 1 sa Olsun cok tatlılar 🤭🤭💕 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 28 dk Eveeeettt 🤪👻 Yorumla Melisaqwxy 20 dk 🤭🤭🤭🤭 Yorumla
hannibal_lecter Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 sa Öndeki diyi arkadaki siyahlı erkek 0 1 Yorumla hannibal_lecter 1 sa Dişi* Yorumla
AskeriiMühendisszz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 16 dk Kızdır 0 7 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 15 dk Hangisi Yorumla AskeriiMühendisszz 11 dk Uzanan Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 10 dk O erkek Yorumla AskeriiMühendisszz 9 dk Tüh bilemedim kız gibi duruyor Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 8 dk Evet yanıltıyor işte 😄 Yorumla AskeriiMühendisszz 2 dk Ahahs şaşırdım valla Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 27 sn Bende 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siyah beyaz erkek, diğeri dişi.
Öndeki dişi arkadaki erkek
Öndeki çok hanımcık, benim kedis de yeni doğum yaptı arkada ki gibi genelde smokinler erkek oluyor ama tam olarak bilmiyorum.
Ay çok şirin❤️ erkek diyorum 😁😋
İçlerinden biri evet 😄
İkiside erkek
Brave öncekine erkek diyerek doğru tahmini yaptın 😄🌸 zira çoğu kız dedi
Haha bilememişim ama smokinler çoğunluk erkek oluyordu
Bu istisna 🥴
Kız olsun lütfenn cok tatlılar
Biri kız 🥹 teşekkür ederizz 🌸 anneannemin kedileriii sjjsjs
Olsun cok tatlılar 🤭🤭💕
Eveeeettt 🤪👻
🤭🤭🤭🤭
İkisi de 3 haftalık