Bak eczaneye gidiyorsun derdini anlatıyorsun gülüm. Sana en iyi çözümü verecekler. Krem ya da göz damlası buradan çıkan cevaba gmre değil eczaneden önerilen öneriye göre al balım. Yanlış bir şey yapmayalım hayvana
Moxai diye bir göz damlası var onu kullanabilirsin birde cyrstalin diye bir gözünü temizlemek solüsyon var onuda al önde temizle ardından damlayı sık günlük bir kere. Gecmis olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
geçmiş olsun umarım iyileşir. Moxai diye bir şey vardı ama mutlaka veterinere sorman gerek. ya da belki aile hekimi biliyordur
Teşekkür ederim 🌸 bir damla kullandım iyi oldu çok şükür
🌸
Bak eczaneye gidiyorsun derdini anlatıyorsun gülüm. Sana en iyi çözümü verecekler. Krem ya da göz damlası buradan çıkan cevaba gmre değil eczaneden önerilen öneriye göre al balım. Yanlış bir şey yapmayalım hayvana
Çok teşekkür ederim güzelim😔 öyle yapayım en iyisi ya
Aynen gülüm. Nerde buldun
Bahçede hep bakıyoruz. Normalde beni gördüğünde hemen yanıma gelirdi bugün gelmeyince bi terslik var dedim
Kıyamam kalbini yerim sende gidip baktın.
İçim parçalanıyor konu hayvanlar olunca bir de bağlıyım çok. Hayvan beslemek bana iyi gelmiyor ya bir daha bu kadar bir hayvanla bağ kurmicam😔
Bu vicdan meselesi. Yabancı kedi de olsa aynınteoki vereceksin belli. Çözüm aman çok güzel 😀💕
😄 😄
Moxai diye bir göz damlası var onu kullanabilirsin birde cyrstalin diye bir gözünü temizlemek solüsyon var onuda al önde temizle ardından damlayı sık günlük bir kere. Gecmis olsun
Teşekkür ederim 🌸🧡
Rica ederimmm 😇
Veteriner hekime kontrol ettirmeden hiç bir şey kullanma
Kreme gerek yok. Moxai göz damlası her iki gözüne de günde 2 kere ikişer damla. 1 hafta kullansın.
İlacı var al sür
Çok zekisin sen
Evde teramisinin varsa sür
Teşekkür ederim
Belediye den destek olabilir
Gecmis olsun
Teşekkür ederim 🌸
Bilene sormak lazım sağlık önemli
Eczaneye danişsan daha mantikli olmaz miydi?
Belki benim gibi durumu yaşamış olan kişiler vardır
Rica ederiz leon
Çay koyabilirsin evde soğuk veya az ılık olur
Geçmiş olsun aplaa
visin damlat
Sokak kedisine belediye ücretsiz yardımcı olur
Belediye yok
Nerede yaşıyorsun yahu sen nasıl yok