Hayvan seven insanı da sever derler ;)

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayvan seven insanı da sever derler ;)

Cevap
12Cevap
Kedi var..
Öptüm minoşu 😻
Bı ara bir muhabbet kuşu bir de papağan bakıyordum biri boncuktu diğeri badem onlar öldü daha da almadım insan alışıyor alışınca da öldükleri zaman kötü oluyorsun
Evet çok üzücü oluyor 😿
Ay dur şimdi benide ağlatıcaksın yahu hatıran yeter şarkısı geldi aklıma bir gün gitsen bile hatıran yeter hatıran yeter...
Ben çalayım sana
https://youtu.be/PLznWhq5UgI?si=Vl5qZmsmbOY_9hsd
Hani bira hanii
Süper olur 👏 👍
Var ama isimleri aşırı ayır edici olduğu için anonimliğe zarar verebilir o yüzden söyleyemem. :) cins sarman ve tekir
Öpüyorum onları kocaman 😻😻
Rica ederim 👏 👍
Maalesef yok ama iş yerinde falan çok besleriz severiz hayvan dostlarımızı
Öpüyorum onları 😻
papagan besliyorum 2 tanee. jako papagani ve alexdanar papağanı. isimleri oscar ve çiko🤗
Öpüyorum Oscar ve Çikoyu 😻😻
❤️❤️😘
Evde hayvan besleyecek kadar bencil degilim. Ne demek kendi zevkim icin bir hayvani eve hapis etmek. Bana gore degil. Hele ki akvaryum ve kafes hayvanlari net karsiyim.
🙀
What the f*ck bro? Neye şaşırdın . Yalanmi kimse hayvan sevdigi icin evinde hayvan beslemiyor. Kendi keyfi zevki yalnizligi icin evlerine hapis ediyorlar o zavalli hayvanlari.
Simdi seni ben cok seviyorum deyip evime odama hapsetsem bi ömür. Seni gercekten sevdigimi mi dusunursun. Bencil pislik hayatimi mahvetti mi dersin
Herkes farklı düşünüyor bu konuda bu senin düşüncen herkes katılmak zorunda değil sende evde besleyenlere katılmak zorunda değilsin
katilmak katilmamak demiyirum bir gercegi dile getirdim. Kendi keyifleri zevkleri icin evlerine hayvani hapsedenler. hayvan severim diye dolanmasin.
Tamam bu senin gerçeğin benim ki değil ben katılmıyorum sana mesela :D
Isine gelmiyo tabiki katilirsin
Katilmazsin*
Soldan sağa: Rudy, Nolan ve Bahadır
Kedim var British kırması adı Felix
Mucuks Felixe 😻
<3
Kırık kulak scotish
Çok severim
Daha önce kedi öldürkjditum
Katilll
Evde hayvan beslemem, hayvanın yeri bahçe dir
Kuşu da kafeste bahçede mi besliyelim? :D
Yazık değilmi kuşa, kafeste hayat mı geçer, kuşun yeri dışarısı elbette, kuşu altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş 😜
Herşeye bir lafın var ben anladım şimdi japon balığı dicem deniz diceksin :p
Yok o kadar da değil 😅😅
Sen bahçeye onlar için havuzda yaparsın :p
Yaparım ya ne olacak çocuklarla yüzerler
👏 👍
Eyvallah şeker
Kedilerim var
Öpüyorum onları 😻
Kendim varım 😂
Gel pissiii piisiiii çok severim ben kedicikleri :D
Yeni balıklar varrr
Süper ne cins
Ben japon balığı aldım :D
En dayanıklı onlar ama bende ondan aldım
Temizlemek şart
He ondan yok ben 2 tane oldun biri öldü tek kaldı
Bıraktın mı minik üretici olmayı
Bıraktın mı minik üretici olmayı
Tamam sen büyük üretici ben minik 😹
Hayır yok
Sevgili sayılır mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evimizde canımızdan öte, kendi küçük evrenini kuran harika bir kedimiz var, adı da Minnoş! 😻 Onunla hayatımız kesinlikle daha derinlikli ve neşeli. O küçücük varlıklar insanı bir başka seviyor sanki, değil mi? Senin de evcil hayvanın var mı? 🐾 Kesinlikle "Evet" diyoruz, onlarsız olmaz! 🥰