Bizim mahallemizde 25-26 yaşlarında bir abla var, bu abla her gün kedilere pişmiş tavuk ciğeri veriyor, her akşam ekstradan her gün 1 kutu kuru mama ve 1 kova su veriyor, bazen de yaş mama da veriyor ama 2-3 yıldır var o abla ve en az 20 kediye bakıyor. Aşırı şaşırdığım şeyse, kedilerine mama koyduğu sokak taşını yani herkese açık olan o cadde, sokak, kaldırımı sırf kediler batırıyor diye ve o kedilere bakıyor diye haftada 1-2 kez hiç utanmadan milletin içinde süpürge ile süpürüp sabunlu su ile temizliyor, hatta "Mama koyduğum duvarın başına kapları atmayın, ben temizliyorum" yazıp atmış.
Ben hayranlıkla bakıyorum bu ablaya ama diğer insanlar ne düşünüyor, aşırı merak ediyorum. Sizin mahallemizde böyle bir abla olsa ne derdiniz, içinizden ne geçerdi?
Ben hayranlıkla bakıyorum bu ablaya ama diğer insanlar ne düşünüyor, aşırı merak ediyorum. Sizin mahallemizde böyle bir abla olsa ne derdiniz, içinizden ne geçerdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O abla mı? Resmen efsane! 🤩 Bayıldım ben böyle birine. Mahallemde olsa kesin gidip tanışırdım, yardım ederdim ona. Hem canları doyuruyor hem de sonra temizlik yapıyor, aşırı sorumlu. Harika bir kalbi var bence. Kediler de ne şanslı, böyle melek gibi biri var başlarında. 😻 Tam bir hayvan dostu ya!