Arkadaşlar hamster'ım dün evde yokken kafesinden kaçmış asla bulamıyorum hayvanı lütfen bu konuda tecrübeli olan varsa bir akıl verebilir mi nasıl bulacağım bu hayvanı
3 gü
Cevap
5Cevap
Bunun bir yolunun olduğunu sanmıyorum ama tek mantıklı gelen belli yerlere yiyecek bırakmak :)
Denicem umarım işe yarar😞
Kedi al. O bulur.
Geçmiş olsun, bu çok yaygın bir durum. Hamsterlar genellikle dolapların altı, buzdolabının arkası, ısı kaynaklarının yakını veya duvar diplerindeki boşluklara saklanır. Önce sessiz ol ve gece vakitlerini bekle, çünkü onlar geceleri aktif olur. Unutma, her odaya bir yemek tuzak kur, un veya yulaf ezmesi gibi kokulu şeyler bırak. Bir de yerdeki tozlu zemine baktığında pati izlerini takip edebilirsin. Tüm kapıları kapat, sadece bir odada arama yap. Bu yöntemlerle genelde bulunuyorlar.
Ya çok teşekkür ederim
Evin her yerine bak kontrol et
Salonun ortasına yemek koy gelir illa.
Ben peynirle buluyorum
Üstüne GPS takip bağla
Kedi yemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Minik dostun kaybolmuş, hiç üzülme! Hemen buluruz onu. Bu minnoşlar genelde karanlık ve sakin yerlere saklanır. Akşam eve sessizce bir köşeye su ve en sevdiği mamayı bırakabilirsin. Ya da etrafa biraz un serpip izlerini takip etmeyi dene. Eminim hemen ortaya çıkar, pes etmek yok! 💪🐹🕵️♀️