m 2 ayHayvan sevgisi olmayan bir insanda sevgiye dair hiç bir şey olmaz ablam o kadar güzel bir şey ki kapıdan çıktığın an küçücük bir canın başını sevmek bir lokma yemek yediğini görmek öyle huzur veriyor ki bir insanın seni seviyorum cümlesinden bile daha çok içimi ısıtıyor bir gün sorunum olmuştu o an yanımda kimsem yoktu dışarıya attım kendimi bankta otururken bir kedi geldi kucağım'a yattı o tüylerine dokunduğum da bütün dertlerimi unuttum. O zaman anladım sadece hayvanların sadık olduğunu sevgi verdiğini...
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle gülüm 👍 çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 hayvanlari izlemek beskemek bile huzur veriyor insana
- 1 ay
Evet ablam kızın patinin patilerinden öpüyorum 🩷🩷
- 1 ay
Çok teşekkür ederiz ablası 🙏💞🌸
- 1 ay
Rica ederimmm ablam 🥰
En İyi Cevaplar
2 ayHayvan sevgisi bana göre sadece bir hayvana duyulan ilgi değil, insanın kendinden başka bir canlının varlığını da önemseyebilmesidir. Konuşamayan, derdini anlatamayan bir canlıya karşı gösterilen merhamet; insanın karakteri hakkında da bir şeyler söyler. Elbette herkes hayvan beslemek veya onlarla vakit geçirmek zorunda değildir. Ama bir canlının acısına kayıtsız kalmamak, ona zarar vermemek ve yaşam hakkına saygı duymak insanlığın önemli bir parçası gibi geliyor bana.
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 okadar güzel ifade etmişsiniz ki üstüne ne söylesem tesiri yok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 2 ay
Rica eederim ben teşekkür ederim okuma zahmetinde bulunduğunuz için. Zaten sitede yorumları gerçekten okuyan bir kaç kişiden biirisiniz bu sebeple ekstra teşekkürler.
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏🌸❤️
2 ayAbla ben açıkçası hayvan sevgisinin insanın merhametini, vicdanını ve empati duygusunu güçlendirdiğini düşünüyorum. Bir insanın hayvanları sevmesi güzel bir özellik ama sevmiyor diye de o kişiye tamamen kötü biri diyemem. Sonuçta herkesin bakış açısı ve yaşam tecrübesi farklıdır. Benim için önemli olan, hayvanları sevse de sevmese de onlara zarar vermemesi, saygı göstermesi ve merhametli olmasıdır. Çünkü sevgi kadar vicdan da çok değerlidir.
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 hayvan sevmek demek evinde beslemek ya da kucağına alıp sevmek değildir, hayvanlara zarar vermemek te bir sevgi gösterisidir, hayvan sevmeyen ona zarar veren bir kişide merhamet ve vicdani duyguları yoktur oyuzden hayvan sevmeyen insanda sevemez merhamet gösteremez
- 2 ay
Aynen de öyle abla 😌 hayvanlara asla zarar vermemek bile sevgidir. Sizi kedi de çok şirinmiş abla maşallah 🥳
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌹🥰
- 2 ay
Rica ederim abla 😌🥳
İki çocuğum var dediğini hatırlıyorum neden yalan söylüyorsun. Şaka bir yana çok Tatlı. süper. Hayvan sevmeyenden olmaz diyorum. sivri sineğin bile bir yaratılış amacı var, yusufçuklar da onları havada avlayıp yerler beslenirler. Hayvanlara da En önemlisi de doğaya saygı duymalıyız.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Pati'ye kocaman selamlarımızı gönderiyoruz, ne şirin! 💖🐾 Hayvan sevgisi, insana koşulsuz şefkat, sabır ve sorumluluk hissi katıyor bence. Gündelik koşuşturmanın içinde o anki saflığı ve samimiyeti yakalamanı sağlıyor. Belki de insanı daha derinlemesine hissetmeye ve empati kurmaya iten sihirli bir dokunuş gibi. Bu bağ seni bambaşka birine dönüştürebilir. ✨🐶🐱
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayvan sevgisini biraz açmak lazım bazıları gercekten ipin ucunu kaciriyor. Mesela bir arkadaş var. Bir haberde adamın birisi çulluk avlamaya gidiyor. Adam yanlislikla cocugunu vurup ölmesine sebep oluyor sonrada intihar ediyor. Buna oh iyi olmuş sende az hayvan vurmamışsındır diyor. Bu biraz abartı. Kendiside et yemeyi seven birisi.. Boyle birisine gore bende hayvan sever degilim. Bana gore ise o biraz saçmalık. Bazıları hayvanın kılını tüyünü sevmez normaldir budurum. Bu tarz kisilere de bundan olmaz demek yanliştır ki cidden cok fazla zorlama. Ama bir hayvana kediye köpege sebepsiz yere eziyet eden kalbi kapkara olan ruhhastalarından hic birsey olmaz. Gecmisteki seri katillerin gecmisinde altını ıslatmak , yangın çıkarmak ve hayvanlara eziyet etme gibi ortak noktalari mevcut. O tarz kisiler rehabilite edilmeli
14 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın çokta güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 hayvan sevmek sahiplenmek ya da kucağa alıp sevmek öpmek değildir zira fobisi olan ya da alerjik hastalığı olan insanlar ve bu çok normal bir durum, bir canlıya zarar vermemek eziyet etmemek te bir sevgi göstergesidir
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
1 aySevmeyen insandan olmaz çünkü hayvanı sevmeyen insanları da sevmez bence korkmak ayrı bir şey önceden Ben de çok korkuyordum ama sevgisi başkaydı şimdi korkumuda yendim ve gerçekten sevmeyenden olmaz ya...
11 Yorumla- 1 ay
Yaaa harikasın 👏🌸💞
- Evcil Hayvanlar konusunda 453 cevap paylaştı.
2 ayHayvan sevmeyen insan sevmem zaten insanları hiç sevmem doktorum tavsiyesiyle bir kedi aldım önce köpeğim vardı. Ben o hayvanlardan sonra daha evcil ve sakin oldum.
13 Yorumla- 2 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏🧿🌸 hayvan sevgisi insanın vicdani ve şefkatli duygularini geliştiriyor gerçekten
- 2 ay
Hayvanlara karşı şefkat ✔️
İnsanlara karşı ❌ - 2 ay
👍🌸
benim var bitane
11 Yorumla- 1 ay
Ya ne güzel maşallah 👏🧿
1 ayAllah nazarlardan saklasın , uzun ömürler versin ona bol sağlıklı inşAllah. Çok çok tatlı bişey..🙏🧿
12 Yorumla- 1 ay
Amin inşallah çok teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌹❤️
- 1 ay
Amaaan çok çok tatlıymış vallahi.. Maaşallahhh🙏🧿
Hayvanları çok seviyorum ama temas edemiyorum, çok alerjim var. Hatta kaçıyorum gördükçe. Eee beni görende hayvan düşmanı sanıyor. Değilim 🙃
12 Yorumla- 2 ay
Çok yanlış bu yaklaşım Kesinlikle öyle değil , tabiki olabilir bu çok normal bir durum zaten , hayvan sevmek sahiplenmek ya da kucağa alıp sevmek öpmek değildir , bir hayvana zarar vermemek eziyet etmemek te bir sevgi göstergesidir
Ne hayvan sevmeyen insandan olur Ne insan sevmeyen hayvandan olur
12 Yorumla- 1 ay
Çok doğru 👏
Oyyss benım kedımın aynısı çok severım hayvanları hayvan sevmeyen insanda hıc bır canlıyı da sevmez
11 Yorumla- 1 ay
Yaaa ne güzel maşallah 👏🧿🌸 kesinlikle öyle çok haklısınız
Evcil Hayvanlar konusunda 771 cevap paylaştı. Severim kuş tavşan ve kedi besledim. Hayvani seven insandan sever
11 Yorumla- 1 ay
Harikasın ne güzel maşallah 👏🧿🌸
2 ayAnamm çok tatlı bana ver. Hayvan sevmeyen insandan katiyen olmaz.
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌺
- 2 ay
Ricaaa ☺️
2 aykorkuyor falan olabilir fobisi falan onu anlarım ama onun haricindekileri bilemiyorum
13 Yorumla- 2 ay
Tabiki olabilir hatta hayvana alerjisi olan kişiler de var , bu çok normal bir durum, illaki hayvan sevmek sahiplenmek , evde bakmak ya da kucağa alıp sevmek değildir, hayvanlara eziyet etmemek , zarar vermemek te bir sevgi göstergesidir
- 2 ay
katılıyorum zaten zarar veriyorsa insan yerine koymam
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍👏👏👏🌸
Evcil Hayvanlar konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hayvan sevmeyen birinden net olmaz kesinlikle. Öyleleri insanları, kendinide sevmez.
11 Yorumla- 2 ay
Aynı fikirdeyim asyam 👍🥰🌸
2 ayTamam hayvanları bende severim de bı hayvana elbis egiydirmek pek doğru bulmuyorum
11 Yorumla- 2 ay
Üstünde sürekli tutmuyor merak etmeyin tabiki kıyafet ile durması zaten zararlı çünkü tüylerini yalayarak kendini temizlediği için etik olmuyor
2 ayHayvan sevmeyen insanla pek anlaşabileceğimi sanmıyorum
15 Yorumla- 2 ay
Bende öyle
- 2 ay
Karşılıksız sevgi veren canlılardır hayvanlar
- 2 ay
Kesinlikle öyle canım okadar haklısın ki insanın vicdani ve şefkat duyguları ni geliştiriyor ve insanlar gibi karşılık beklemiyorlar
- 2 ay
O yüzden hayvan sevgisinin hayvanları sevmenin yeri ayrıdır😊
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Hayır olmaz. Hayvan sevmeyen tiplere bakınca bir mendeburluk oluyor onlarda.
11 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle Katılıyorum 👏👏🌸
2 ayhayvan sevmeyen bitki sevmeyen insan hayatta hiçbir şey sevemez 🙃
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍👍👏👏🌸
2 ayHayvan sevmeyen insanı sevmem. Uzak dururum.
13 Yorumla- 2 ay
En güzeli 👍
- 2 ay
Kedi, köpek sevilmez mi ya?
- 2 ay
Hemde o kadar çok sevilir ki illaki sahiplenmek ya da kucağa alıp sevmek şart değil zaten , zarar vermemek te bir sevgi göstergesidir çünkü hayvan sevmeyen bir insanın vicdani duyguları yoktur
2 ayHayvan sevmeyen insandan olmaz. Ben bu Pati'yi yerim ya, çok tatlı bir kedi. 😻
12 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌹
- 2 ay
Rica ederim, efenim. 😇🥰
Gizli Üye(45 üstü)1 ayİnsanın hayvanı sevmemesini o kadar önemsemem de bir hayvan bir insanı sevmiyorsa onun içgüdülerine güvenirim.
11 Yorumla- 1 ay
Evet çok doğru 👍
2 ayÇok tatlı şapşik laynn bu
Hayvan sevmeyen insanla işim olmaz
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle insanla işimiz olmaz 👍 çok teşekkür ederiz abisi 🙏❤️🥰
- 2 ay
Aynen öyle 🧿🧿🧿🧿Paylaşma millet kenafir gözlü nazar ederler kuzuya Masallah
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸🌹
- 2 ay
Rica ederim
1 aySarılmaktan çekinmediğim tek canlı hayvan sanırım. İyi ki varlar♥️
13 Yorumla- 1 ay
Yaa ne güzel maşallah 👏🧿🌸 kesinlikle öyle onların varlığı bile insana huzur veriyor
- 1 ay
Evet🐈
- 1 ay
👍👍👏🌸💞
Kızında senin gibi tatlı ve güzel görünüyor Maşallah
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌹
Hayvan sevmek demek illa eline alıp sevmek demek değildir ben uzaktan sevmeyi tercih ediyorum
11 Yorumla- 2 ay
Tabiki öyle 👍 zarar vermemek bile bir sevgi gösterisidir
Evcil Hayvanlar konusunda 363 cevap paylaştı. Hepsini bir kefeye koyamam ula kimisi korkar sevemez kimiside başka nedenden o yüzden bazıları hariç evet olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÜzgünüm ama kedi sevmiyorum herkes sevmek zorunda değil köpek seviyorum kuş seviyorum
11 Yorumla- 1 ay
Tabiki saygı duyarım 💞🌸 herkes herşeyi sevevek diye bir şey yok
1 ayHayvan sevmeyen insandan olmaz asla
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
2 ayhayvan sevmeyen insan da sevemez
11 Yorumla- 2 ay
Haklısınız kesinlikle öyle 👍🌸👏👏
Hayvan sevmeyen insan da sevemez
11 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle gülüm 👍🌺
Kedi seviyorum gerisini bilmem
12 Yorumla- 2 ay
Ya ne güzel maşallah 👏🧿🌸
Olmaz tabikide
11 Yorumla- 2 ay
👍🌸
2 ayHayvan sevmeyen insan sevmez ztn
13 Yorumla- 2 ay
Bende öyle düşünüyorum kesinlikle öyle 👍🌸
- 2 ay
Aynen ole
- 2 ay
👏👏💖👏💞
1 ayHayvanları sevmeyen insan sevemez ben hayvanları çok severim özellikle kedileri
00 Yorumla
1 ayFobisi varsa neyse de kasıtlı bir sevgisizlik ise o insanda merhamet yoktur
00 YorumlaKedileri ve köpekleri çok severim uzun yıllar besledim aile fertlerinden biri oluyor sevgi alışverişi de olduğu için insan daha merhametli şefkatli oluyor.
04 Yorumla- 1 ay
Ya maşallah ne güzel 👏👏🌸🌹🧿 kesinlikle öyle ihayvan sevgisi insanın vicdani ve şefkat duygularını artırıyor
- 1 ay
👍👏🌸
1 ayOlmaz
18 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
- 1 ay
Aynen balım
- 1 ay
Kedimi gördün mü , birde kukır cinsi köpegim var ismi tarçın
- 1 ay
Anlaşıyprlar mı😂
- 1 ay
Çok şeker ya ne uyunur bununla
- 1 ay
Çok teşekkür ederiz abisi 🙏🌸🌹 evet anlaşıyorlar arada kavga ettikleri de oluyor
- 1 ay
Ahahs öp yerime onlarıı
- 1 ay
Tabiki olur öperim 👍🌸😊
Merhamet demektir hayvan sevgisi
11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏🌸
2 ayHayvan sevmeyen insanda sevmez
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle buna katılıyorum 👍😊🌸
Olmaz
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle
Evcil Hayvanlar konusunda 319 cevap paylaştı. Çok tatlı maşallah😇
12 Yorumla- 2 ay
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🌺
- 2 ay
Ricalar abla😇💕
1 aySevmemesinin sebebleri önemli bence ama
Seven çok daha tatlı tabiki00 YorumlaHayvan sevmeyenle anlasamiyorum zaten otomatikman. Belli ediyor kendini
00 Yorumla
2 ayVar oyle yaratiklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySevmeyebilir
10 Yorumla
1 ayOlmaz
00 YorumlaSana hayvan lazımı
02 Yorumla- 1 ay
Bunu yazmak için mi kendinizi yordunuz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?