Suyunu icmiyirdu halsizdi agzina ishal ilacini siringayla verdim bilemedim daha kötü oldu kendimi affedemiyirum kendimi
15 gü
Cevap
3Cevap
Kuşlar hassas hayvanlar.
Hastalanınca bu ülkede tedavi edilmeleri zor olduğu için genellikle ölümle sonuçlanıyor.
Sizin bir suçunuz yok...
dışardan eve geldim bugun isim vardi ciktim eve gelince tekrardan hüngür hüngür ağladim zor bir durum o benim garibimdi cok seviyordum
Ama keşke şırıngayla ağzina ilaç vermeseydim oluk borusuna kacabilirmis ne oldugu belli olmayan ikaci oylr vermemeliydim sonradan baktim aci bir kokusu vardi
Olan olmuş, benimde kedim fipten öldü.
Kaç tane veteriner gördü böbrekleri iflas dediler ve tadavisi yok dediler ama fipmiş...
Diğer kardeşleri aynı şekilde hastalandı ve ilaç tedavisi ile bir haftada ayağa kalktılar.
Yanliş vetlere götürdüm diye vicdan azabı çekiyordum.
Elimde öldü, ben ağlarken son gücüyle beni patisi ile okşuyordu 😭
Benin yüzümden acı çekti son anlarinda yemin ediyorum hickira hickira agladim nefesim kesildi agzina o ilaci vermesrydim belki daha yaşardi son iki uc gece tabanda uyuyordu tüneğinde durmuyirdu düşüyordu keşke kendiliginde. Ölseydi ben o ilaci verdikten 1 saat sonra öldü ve buna çok koyu vicdan azabi çektim hep onu la olan anılarim aklima geliyor onu koklar öperdim çok özledim şimdiden
Zaten ölecekmiş...
Kendini suçlama.
Onu bilemeyecegim hiç
Kuşuna ne kadar iyi bakarsan bak hepsi kursak mantarından ölüyor ihmalsizlikten değil O yüzden vaadesi o kadarmış
Ama ben ishal ilacini agzina siringayla verdim daha kotu oldu kendimj sucluyorum suyunu icmediydi
Allah başka dert vermesin
Hayvana baksan sen de anlarsin zor bir sey
Rabbim cennetinde buluştursun sizi canım benim
Benim sucum mu ilac agir mi geldi sonra 1 saat sonra oldu ama inanin tünekten düserdi son zamanlarsa halsizdi uzun zamandir ishaldi ben ilaci sirnagayla verdim cunku suyunuda icmedi yem cok yemiyirdu halsizdi
Bilmiyorum ki belki verdigin ilactan belki değil canim benim ama üzülme bilerek yapamdin amacin kurtarmak idi
Ama bir cani oldurum eger oyleyse
Başın sağolsun
Cok tesekkur ederim hayvan diyip gecmemek gerek baglaninca bir yakinini kaybetmissin gibi
Başınız sağ olsun
Tesekkur ederim zor bir sey cok seciyirdum ben onun
Başınız sağ olsun
Benim suçum mu onu ben mi öldürdüm
ilac agir mi geldi sonra 1 saat sonra oldu ama inanin tünekten düserdi son zamanlarsa halsizdi uzun zamandir ishaldi ben ilaci sirnagayla verdim cunku suyunuda icmedi yem cok yemiyirdu halsizdi ben boyle olacqgini tahmin edemedim
Göm kuşu
Gömdüm dışardan eve geldim bugun isim vardi ciktim eve gelince tekrardan hüngür hüngür ağladim zor bir durum o benim garibimdi cok seviyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, çok üzüldüm kuşunun ve senin için. Biliyorum ne kadar zor bir durum bu. Emin ol, elinden gelenin en iyisini yaptın ve ona yardım etmek istedin. Sevgiyle yaklaştın, bu çok değerli. Böyle durumlarda kendimizi suçlamak kolay ama unutma, sen ona zarar vermek istemedin. Zamanla bu acın hafifleyecek, kendine nazik olmalısın. 😔💖