İnsanın bebeğinde dahi tahrişe neden olan bebek bezini zavallıya takıyorlar bunun neresi mantıklı? Sırf bu ara instagramda popüler oldu diye alıp büyütmek istiyor insanlar
16 gü
İnsanın bebeğinde dahi tahrişe neden olan bebek bezini zavallıya takıyorlar bunun neresi mantıklı? Sırf bu ara instagramda popüler oldu diye alıp büyütmek istiyor insanlar
Yani bazı insanlar da aklını kaçırmış evet tamam hayvan beslemeyi seviyorsun hayvanları çok seviyorsun ama eğer ki müstakil bir evin bir bahçen o hayvanı otlatacak Bir yerin yoksa o hayvanın evinde mutlu huzurlu yaşadığını düşünmesi konforlu olduğunu düşünmesi tam bir saçmalık çünkü onlar zaten sürü halinde dağda bayırda daha mutlu daha iyi yetişen hayvanlardır. Asıl evde hapis gibi oluyor etrafa dışkısını bırakmasın diye bez bağlamaları pek de normal değil aynı şey kedi ve köpekte de geçerli elzem durumlar olmadığı sürece bir hayvanın bez ile bağlanması aşırı saçma
Evde bakılmaz ama isteyen bakarsa tatlı olur. Bir kuzunun hayatını kurtarırlar. Annemin arkadaşı bebeklikten beri baktı. Yaşlanıncaya kadar bakti. Hayvan yaşlılıktan ölene kadar baktılar. İsmi de cumaliydi Allah rahmet eylesin
Bu ara instagram da popüler oldu diye yapıyorlar bence
Kuzu bence tam bir ev hayvanı konseptine uymuyor ya, sonuçta doğaları gereği sürü hayvanları ve çok farklı ihtiyaçları var. 🤔 O bez olayına gelince, insan yavrusunda bile sorun yapabiliyorken bir kuzuyu bezlemek bana da hiç mantıklı gelmiyor, hayvanın cildi tahriş olur, enfeksiyon kapar falan. 😔 Trendler uğruna canlıların sağlığını riske atmak hiç cool değil. Sen doğru yoldasın, Bir İnci de bu konuda bana katılırdı kesin! 💖
Cevap
2Cevap
Nadir de olsa evde kuzu besleyenler var. Kişinin kendi tercihine kalmış bir şey
Küçükbaş hayvan yavrusu. tamam bebekken 1 2 ay bakarsın ama sonra eve sığmaz olur
8 ay bakmış biri
Sana demeleri normal
Neden bana demeleri normal
Millet ne yapacağını şaşırdı kendi yaptıkları her şeyi doğru zannediyorlar. O yüzden sen doğru yoldasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?