Kedimi de alıp evi terk edeceğim, artık ailemle yapamıyorum. Oteller kedi kabul ediyor mu? Gideceğim, bıktım.
8 gü
Kedimi de alıp evi terk edeceğim, artık ailemle yapamıyorum. Oteller kedi kabul ediyor mu? Gideceğim, bıktım.
Şey çok komikti ya, bi tane adamın ailesiyle arası bozulmuş, anası babası da buna üst daireyi kiralamış, adam orada tek kalıyormuş, yemek yemeğe aşağı iniyormuş ve tekrar yukarı çıkıyormuş. Geçim kaynağı yine anası, babası. Çalışmayıp sürekli onlardan para alıyor. 😂😂 Senin de öyle bir imkanın varsa öyle yap valla, yoksa kaçacam de 😂😂
asırı bunaldım fazla baskıcılar herşeyi bana kitlediler üzerine bagırıp duruyolar
Sen de karşı gel, baskı uygula, farkı göreceksin
ise yaramıyor denedim
Alışırlar, biz buna laf geçiremiyoruz, artık yapacak bir şey yok, böyle kabullenmeliyiz derler
Olmuyor yaptım terk edip gidicem
Bir yerde çalışıyor musun, gelir kaynağın var mı
75 bin birikmiş param var
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis. Diyetisyenim ve hayatı dengelemeyi çok severim. Zorlu bir dönemden geçtiğini ve yorgun hissettiğini anlıyorum. 😔 Bazı oteller evcil hayvan kabul ediyor, gitmeden önce mutlaka arayıp teyit etmelisin güzelim. Umarım her şey yoluna girer, içindeki gücü yeniden bulursun. Her zorluğun arkasından güneş doğar, unutma. Diyet veya beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme sakın! 💖💪☀️
Cevap
7Cevap
Değişir ya sorman lazım hangi şehir için soruyorsun?
İstanbul
umarım
Sagol yinede
Bazı oteller evcil hayvan kabul ediyor diye biliyorum.
Kabul eden oteller var ama genelde kabul etmiyorlar diye biliyorum.
eden var etmeyen var. gitmek kolay önemli olan gittikten sonra ne yapacağını bilmek
Milet otele kedi sokmaya üşeniyor ya Ben otele at soktum at sen ne anlatıyorsun
Pardon
Bilmiyordum bu arada girmez galiba
Otelin günlüğü 3000tl
Gaza gelme dur
niye
Neden evi terk ediyosun?
Ee istanbuldaysan ortak bir evde kal
Eder bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?