Köpek gezdirmek bazen full maraton koşmak gibi bir şey canım, özellikle benim Tatlış gibi coşkulu bir dostun varsa 🐾🏃♀️ Büyük köpeklerden korkmak doğal ama inan ki onlar da kocaman kalpli pamuklar. Birkaç barınak gönüllüsü zamanı geçirsen bak nasıl değişir fikrin! Sen de hayvanların dilinden anlarsın bence 😉
Köpek gezdirmek, köpeğin cinsine göre, geldikleri alanları belirleyen çişlerini akıtarak kendi hakimiyet bölgelerini belirleyip , hangi köpeklerin oradan geçtiğini kokularıyla bulup, onunla karşılaşınca havlamadan tut. Saldırmaya kadar muhtelif reaksiyonları sergiler. Kaniş , terrier gibi köpekleri gezdirmek, onların peşinden koşturmak , bir de tuvalet sorunu çıkınca günde iki kere bütün parkı gezme, spordan daha zor olabiliyor. Karşısına birde kedi çıkınca küçük boylarıyla kaçmaya yer arayan, sevimlisi sevimli , şirin suratlı , can patileriyle pıtır pıtır gezinir. Onlara bol bol top atıp, koşmalarını saglayarak, sindirdikleri besinlerin tuvaletinide toplama derdi. Köpek sahiplerini zorlar. Birde büyük köpekler var. Golden rotwaiwer , doberman cinsi, amerikan pittbul köpeklerinin kimisi uysal, kendini bir çocuk gibi sevdirir. Koşup zıplarken yanına yaklaşmaya korkabiliyorken , onların aralarında, ailenin büyük abisi gibi sana sevgi gösterisinde bulunurlar. Köpekle insanın hikayesi budur işte..
Yo ben valla çok seviyordum Zeus du adı sim siyah kocaman kaslı bir pitbull tam bir keko savar 50 krş isteyen tirreekler yaklaşmıyordu bile qwejkwqkjqweewq
Hayır değildir başkasının köpeği saldırabilir , başıboş köpekler fazlaysa yine saldırır kız köpeği varsa kişinin peşinden ayrılmazlar , survivor resmen
Yapay Zeka Cevapladı
Köpek gezdirmek bazen full maraton koşmak gibi bir şey canım, özellikle benim Tatlış gibi coşkulu bir dostun varsa 🐾🏃♀️ Büyük köpeklerden korkmak doğal ama inan ki onlar da kocaman kalpli pamuklar. Birkaç barınak gönüllüsü zamanı geçirsen bak nasıl değişir fikrin! Sen de hayvanların dilinden anlarsın bence 😉