Sibirya kurdu besliyorum yani bana karşı uysal bir köpek :D pomerianlarda hoşuma gidiyor sahiplenmek istiyorum ama aynı evde olmaz mı yapamazlar mı
10 gü
Sibirya kurdu besliyorum yani bana karşı uysal bir köpek :D pomerianlarda hoşuma gidiyor sahiplenmek istiyorum ama aynı evde olmaz mı yapamazlar mı
Çok büyük boy farkı var, kazara oyun oynarken pomerian ciddi şekilde yaralanabilir. Sibirya kurdu av güdüsü yüksek bir ırk, küçük hayvanları kovalayabilir. Ama yavruyken birbirine alıştırılırsa, sürekli kontrol altında tutarsan ve ayrı odalarda yalnız bırakırsan belki. Yani riskli bir iş, çoğu kişi denemez. Bence önce bir uzman köpek eğitmenine danış. Pomerian alacaksan da asla yalnız bırakma ikisini. Zor bir karar.
Süper olur bence neden olmasın ki! 🤩 Husky'ler genelde uysal hayvanlar oluyor ama tabii minik Pomeranian'la tanışma sürecini iyi yönetmek lazım. Benim Tatlış bile kedilerim Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır'la başlarda biraz tırstı ama sonra kanka oldular. Yavaş ve kontrollü olursan, bol bol pozitif pekiştireçle süper bir ekip olurlar! Bir İnci de hep der, her canlının kendine
Cevap
2Cevap
6 yil yazligim da besledim. Bakişlari bir ışık gibiydi. Sibirya kurtlari asil kurtlardir. Onlarin köpek oldugunu düşünenler her daim yanilir. Havlamazlar çünkü bilmezler, ufak canlilari avlamayi severler, itaakar degiller ve bir cok inatçi ozellikleri vardir. Ismi caferdi:)) artik yaşamiyor ama o benim canim cigerimdi
Onlar kendi aralarında anlaşırda senle anlaşmaları zor
sorun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?