Penceremdeki saksının içine yuva kurmuş 2 yumurta var bu yumurtalar ne zaman çatlar

Penceremdeki saksının içine yuva kurmuş 2 yumurta var bu yumurtalar ne zaman çatlar
Cevap
19Cevap
Yakında çıkar
Bunların nesli tükeniyor, Allah razı olsun bozmamışsın yuvayı.
Niye bozayım yuvalarını aaaa aksine yem ve su koydum
Tanıdığım bir arkadaş bozmuştu sağlam giydirmiştim de ondan travmam var diyelim.
Ya Allah'ım insanlar nasıl bu kadar kötü olabilir akıl işi değil şuncavık şeyin ne günahı olabilir insana
Kirletiyorlarmış balkonunu. Dedim o balkonu komple sana monteleyeyim yanında gezdir.
Evet kirletiyor bu çok doğru ama temizlenebilir bu zor değil
İşte komple yuvayı temizlemeyi tercih etmişti de neyse. Aklıma gelince sinirleniyorum.
İki üç hafta güvercin yumurtası, oraya alışkanlık yapıp her zaman yumurta bırakırlar
Ay güzelliğine maşallah hemen çıkar onlar uzun sürmez :)
Çok tembel hayvanlar bunlar ya. Bir de ana olacaklar 😃
Kuşları bilem de şu çiçekten ben de vardı. Hatta aynı çiçeğin birkaç farklı türü ve rengi vardı.
telefonun flaşını aç ymurtaları bi ışığa tut içinde embiriyo yoksa döllenmemiş yumurtadır onlar bekleme çıkmaz
şunlara biraz yağ ve sucuk ekleyeceksin. offf tam ekmek banmalık
Yumurtaları kır da pişirip yiyelim
Maşallah, iki haftaya çıkarlar
Birkaç haftaya çıkar
En kısa zamanda çıkar inşallah..
Zamanı gelince çatlar
21 günü bulmaz
Genel de 14- 16 gün arası ortam şartlarına ve anneye göre
yakında çıkar bence
Zaman zaman.
Çok heyecanlıı
Benimkiler cikti bile 18 gunde cikardi
Sabr et
Cok tatlilarya
Çıkar 20 güne
15 güne
2 hafta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir manzara bu! 😍 Kumrular genelde 14-18 gün kuluçkada yatıyorlar, yani sabırsızlıkla bekleyebilirsin minik yavruları. Sakın rahatsız etme onları, sadece tatlı tatlı uzaktan izle. Ne şanslısın, resmen canlı doğa belgeseli senin penceren! 🐦💕