Bence hepsi tatlı ama ben kedi diyorum.
Kedi😺
Köpüş🐶
Kuş🐦⬛🪽
Balık🐠🐟
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
7 kedim 1 köpeğim var. Köpek sayısını ikilesem mi yoksa kedileri 8 mi yapsam 🤔
maalesef hiçbiri ama kediler çok masum ve sempatik geliyor
Cevap
2Cevap
Dört hayvan var mk
İşte birini seçmek zorunda kalsan hangisini seçerdin.
Seni
Ben hayvanmıyım
Değil misin
Dört seçeneği de elinin tersiyle itip gözünü benden ayıramadığına göre, bende seni kendine çeken vahşi bir şeyler bulmuş olmalısın.
Of o nasıl etkileyici bir sözdü öyle vahşi ceylanım
Vahşi ceylan ha? Dikkat et de o ceylanın boynuzları egona batmasın sonra toplaması zor olur.
Şş tek bakışımla yavru ceylanım olursun öfkelenecek vaktin kalmaz
Tek bakışta insanları ceylan yapabildiğine göre bir sonrakinde kendini insan yapmayı denesene? Belki işe yarar.
İnsanlar biyolojik açıdan hayvanlar alemine ait memeli omurgalı canlılardır diyecem ağzın açık kalacan şapşik
Biyoloji dersi için teşekkürler profesör ama ben senin flörtöz avcılık taktiklerinin bilimsel yetersizliğini kastetmiştim. Ağzım açık kalmadı sadece esnedim.
Esnerken bile girecek olan girdi artık kanına sızdı, sen ne kadar inkar etsende biyoloji tıkır tıkır işliyor
Kanıma sızan tek şey şu an senin bu bayat laflarının yarattığı baş ağrısı. Tıkır tıkır işleyen tek şey de benim sana laf sokma hızım farkındaysan hep arkadan geliyorsun.
Seni hep alttan alma çabaları hep kadına verdiğimiz değerin dışa vuruş hali
İlk dakikadan beri laf sokmaya çalışıp benden sert kayayı görünce konuyu birden kadına değer vermeye bağlaman... Sıkışınca sığınılan en klasik mağlubiyet bahanesidir bu
İnsan hayvandır zaten ne laf sokması boolum
Lafı yiyip yiyip zaten ne laf sokması ya diye olayı normalleştirmeye çalışman çok tatlı bir savunma mekanizması. Neyse seninle bu kadar vakit öldürdüğüm yeter.
Yerim seni çok iyi çeviriyorsun
Ben lafı çevirmiyorum doğrudan sana oturtuyorum da senin algılama mekanizman ancak bu kadarına yetiyor demek ki
Biz seni oturturken sırıtmıyorduk, geri çekilince mi cesaret aldın
Karşımda dik durabildin mi ki geri çekilmesinden cesaret alayım? Lafı yediğin an havlu attın zaten gerisi tamamen boş gurur.
kedi
Balık seçerdim
Balıklarım var zaten
Ben kedi insanıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar