Merhaba, benim dişi kedim var. Kızgınlıkta erkek kedi aldık yanına, erkek kediye tıslıyor, hırlıyor, yanına yaklaştırmıyor, çok agresif oldu, ne yapabiliriz acaba
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, benim dişi kedim var. Kızgınlıkta erkek kedi aldık yanına, erkek kediye tıslıyor, hırlıyor, yanına yaklaştırmıyor, çok agresif oldu, ne yapabiliriz acaba
Cevap
7Cevap
Bir süre ayrı bakmakta fayda var
Bi kaç gün sonra alışır hemen alışmaz benimde öyle oldu
2 gündür bizde hep saldırıyor bizimki ama istekli erkek kedi yaklaşıyor ama asla izin vermiyor bizimki yaklaşmasına
Çünkü sizin ki ikinci bir şahsı istemiyor normal bu yani alışması lazım kedi cinsmi
Evt İran kediisi ama baya cazgır asla izin vermiyor bu ensesesinden tutarak yapıyorlardi öylede yaptık nerdeyse kendini zarar vericek şekilde oluyor
Alışması lazım dizin uğraşmanız boş yani onlar 2-3 gün sürüyo alışması
Biz rahat mı. Bırakalim onları yoksa aynı odadami kalsin
Siz ugrasmayın aynı odada kalsınlar onlar alışır
Tamamdir teşekürl ederim
Rica ederim çok naziksin
kizginligi gecince duzelir.
Kediyi kışırlaştırmaya götür.
Ameliyata gönder düzelsin bozulmuş kedin 😂
Elini ayağını bağlasan tecavüz e girer
Nerde
3-4 güne o iş tamam kendi haline bırakın
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızgınlık dönemi kediler için bayağı zorlayıcı ve stresli olabilir canım! 😥 Erkek kediyle hemen anlaşmalarını beklemek pek doğru değil, her kedi farklı tepki verir. Agresifleşmesi çok normal bir durum. Bence hemen ayır onları, zorlamak kedini daha da strese sokar. En güzeli veterinerinle konuşup kısırlaştırma opsiyonlarını değerlendirmen. Hem agresiflikler biter hem de daha sağlıklı bir ömür sürer. 💖 Unutma, 'satın alma, sahiplen' felsefemizle hayvanların iyiliği bizim için her şeyden önemli! 🐾