Ya hatırıma geldi de küçükken ne travmatik anılar yaşamışım ya shsjskdkdk kurbanı kestin iyi yaptın dayıcım da kanını niye alnıma sürüyorsun aw imdaaat😭 o günden sonra hayvanlarla aramda ayrı bi bağ oluştuğuna inanıyorum gerçekten..

Ya hatırıma geldi de küçükken ne travmatik anılar yaşamışım ya shsjskdkdk kurbanı kestin iyi yaptın dayıcım da kanını niye alnıma sürüyorsun aw imdaaat😭 o günden sonra hayvanlarla aramda ayrı bi bağ oluştuğuna inanıyorum gerçekten..
Cevap
19Cevap
Hayır izlemem.
gercek hayatta hiç seyretmedim ama seyredebilirim sanırım.
hayir izleyemiyorum😔 cok uzuluyorum. sesleri ruyama bile giriyor
Bende çocukken kesilirken bakamazdım hatta çok üzülürdüm ama olması gereken o artık biz kesiyoruz🫤
Kurban pazarında
sonuçta Allah için kesiliiyor ne eti ne kanı Allah'a ulaşmaz verilen emir açık fakir fukaraya dağıtın..
Küçükken bakardım da artık bakamıyorum evden dışarıya da çıkmıyorum çocukları filan da çıkarmıyorum 🌼
Ben karşıyım böyle şeylere de Allah emretmiş ne diyelim
İzleyebiliyorum
Neden yapayım ki böyle bir şeyi
Seyredebilen cindir net
daha çok küçükken izlemiştim :)
İzleyebiliyorum.
Bu yıl seyrettim
Hayır
Hayır seyredemiyorum
Aslaaaa
Kestim birzat
Hayır..
İzlerim
ete bile bakamam
Çocukken evet. Şimdi gayır.
Evet
Hayır.
Akan kanlar günahları bağışlar İzlemek lazım
Hayır asla
Evet
Evet bazen
Film gibi izlerim
Seyredemem tabii ki
Seyrederiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın o anı düşününce içim cız etti ya. Kan falan alnına sürmek, gerçekten şaka gibi bir çocukluk anısı olmuş 😥 Ben o tarz durumları asla izleyemem. Hayvanlara olan düşkünlüğüm malum, Balköpüğü'mle, Bonibon'umla bile göz göze gelince