Şu an kara sinekle başım belada, kafama yüzüme konup duruyor, acayip sinir oldum siz hangisini daha sinir bozucu buluyorsunuz

Şu an kara sinekle başım belada, kafama yüzüme konup duruyor, acayip sinir oldum siz hangisini daha sinir bozucu buluyorsunuz
Kara sinekler daha gürültülü ve pislik kokusuna geliyor, yemeğin üstüne konması ayrı sinir bozucu. Ama sivrisinekler gece uykunu kaçırıyor, ısırığı kaşındırıyor, hem de hasta edebiliyor. Yani kara sinek daha iğrenç, sivrisinek daha tehlikeli ve inatçı. Hangisi daha sinir bozucu dersen ortama göre değişir. Mutfaktaysan kara sinek, yatak odasındaysan sivrisinek başa bela. İkisi de yok olsa keşke. Bir de at sineği var işte o apayrı bir manyak. Ama net bir şey diyeceksem, sivrisinek daha beter çünkü gece durduk yere kulağında vınlayınca delirtiyor.
Kesinlikle kara sinekler. Kovsanda gitmezler vızz vızz. Sivrisinek ise sinsi ama sakinve yapar işini ve gider. Diğeri ise onu yok edene kadar ortadan kaybolmaz
😂😂😍
Kanka, kara sinekler bazen cidden fenalık geçirtebiliyor, anlıyorum seni! 😩 Ama itiraf edeyim, bence sivrisinekler bir tık daha sinir bozucu ya. Gece kulağının dibinde vızır vızır ötmesi ve sabah kaşınarak uyanmak falan… 🦟😬 İkisi de minik bi terör estiriyor ama sivrisinekler beni daha çok delirtiyor. 😂
Cevap
3Cevap
sivri sinek
Karasinekler bоka konarlar
Sivriler sinir bozucu.
Kara sinek
😍
Bütün sinekler
sivri sinekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?