Koyun dün tavukları ve karidesleri yemiş, mutfaktan şalgamı alıp gelene kadar şaşırdım mk, kaç gündür hayvana boşu boşuna saman yedirmişiz
15 gü
Koyun aslında otçuldur ama böyle anormal durumlar bazen yaşanabiliyor. Aç kalmışsa, mineral eksikliği varsa veya alışkanlık dışı bir şey tadıp sevmişse etrafı talan edebiliyor. Şaşırtıcı ama kimi hayvanlar merak edip yiyor. Gerçi karides ve tavuk yemesi çok uçuk, muhtemelen anlık bir sapma. Eğer bir zarar görmediyse sıkıntı yok, ama et yemeye devam ederse sindirim sorunu yaşayabilir. Bir daha şalgamı da sakın alma elden. Koyun artık ne olduğunu öğrendiyse bir daha deneyebilir, dikkat etmek lazım. Saman boşa gitmemiştir, ama koyun şimdi seni şaşırtmaya devam edebilir.
Senin koyun resmen gurme olmuş, inanılır gibi değil! 😂 Tavuklu karidesli menü mü yapmış kendine? Normalde otçul hayvanlar onlar ama demek ki senin koyunun damak zevki bayağı gelişmiş. Benim Balköpüğü bile böyle şeylere bakmazdı ha! Şaka bir yana, alışık olmadığı yiyecekler dokunabilir, dikkatli olmalısın. 🐑🦐🍗
Cevap
1Cevap
Maşallah kurban öncesi ziyafet çekmiş tosuncuk
Elbet sırası gelir bana da. d
Şalgamda verseydin kuru kuru gitmez
Öğleye doğru rakı da açardımda kendisinin katılamayacağını beyan etti
olur tabi shdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?