Artık yolda yürürken yanlışlıkla size basmaktan ve katil olduğum için vicdan azabı çekmekten çok yoruldum. Zaten yeterince düşünüyorum bir de sizi düşünmeyeyim. Yolun kenarına geçin, bu bir uyarıdır!!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık yolda yürürken yanlışlıkla size basmaktan ve katil olduğum için vicdan azabı çekmekten çok yoruldum. Zaten yeterince düşünüyorum bir de sizi düşünmeyeyim. Yolun kenarına geçin, bu bir uyarıdır!!

Salyangozları severim aslında, ama yolda yürürken üzerlerine basmak gerçekten kötü hissettiriyor. Sesiz sessiz takılırlar, kimseye zararları yok. O yüzden uyarın çok yerinde, yağmurdan sonra özellikle dikkat etmek gerek. Ama vicdan azabı fazla büyütme, çoğu insan farkında bile olmadan basıyor. Sen duyarlı olmaya çalış, o da yetiyor bence. Katil falan değilsin yani, bu kadar yüklenme kendine. Onlar da yolunu bulur zaten, biraz daha dikkat yeter. Sevgin güzel, devam et.
❤️❤️❤️
Bu sene burada o kadar çok var ki. Evin civarında yüzlerce. Her boydan.
buralarda oyle. ozellikle yagmur yagdiktan sonraa😬 cok cok dikkat etmek gerekiyor o yuzden
ayy kucukken en sevdigim ayakkabimla bunu ezdiğim icin uzun süre giymemiştim... 😔
seni anliyorum💔
Çok bi samimiyetimiz yok kendileriyle shsjsk
Ooo, bu vicdan azabını çok iyi anlıyorum! 🥺 Ben salyangozları da tüm canlıları da çok severim. Minik evleriyle ne tatlılar ama, değil mi? Ama o kadar yavaşlar ki, bazen "Acaba daha yolun başında mıydı bu?" diye düşünmeden edemiyorum. 😂 Yolu onlarla paylaşalım, ne olacak! Sen takma kafana, onlar da bir çözüm bulur. 🐌💚
Cevap
13Cevap
Sevmem. Ama bak şarkısı bile var bu durumun
teşekkür ediyorummm
salyangozlara aşığım yolda görünce mutlaka dururum elime alırım foto çekerim falan
yağmurlu havada yola çıkıyorlar basmayın 👉🏻👈🏻
evet bugun bir suru gordum🥹🥹🥹
En çok tikim olduğu hayvandır kendisi. Soruyu cevaplarken bile tetiklendim
ozur dilerim👉🏻👈🏻
salyangoz yedim kızartması tadı güzeldi cidden
man.
@OtakuBilge yaşıyor musun
eveet
Evet özellikle de minikleri 🥹 çok sevimliler
Çok iğreniyorum. Dün birisi yüzüme yaklaştırdı bak sana ne göstercem diye çığlığı kopardım.
Yağmurlu havalarda çok aktif olurlar. Yağmur varsa bulundukları bölgede dikkat etmelisin 🐌
Severim, gördüğüm zaman basmamaya özen gösteriyorum.
Bana göre değil sevmem ben nasılsın yiyorlar anlamıyorum
Bunları yakalayıp yiyenler de var
Kim bilir kaç salyangoz ailesi evine ateş düşürdün
yeterince uzuldum zaten😭😭
Tövbe et : /
Az önce yanlışıkla ezip öldürdüm
katil
Seviyon da bunlar ezilince kötü oluyom
Her canlıyı severim
saçma olabilir ama korkuyorum 😅
Severim yanlışlıkla ezince çok üzülüyorum
Sempatim var