Benimle ozel bagi mi var ne
Bu kedi biye beni opmeye calisiyor? ve kulagini kuyrugunu agzima sokuyo?5senedir bakiyorum ona ama evde degil mahallemizin kedisi?
Benimle ozel bagi mi var ne
Niye öpüyorsun beni kızım?
Ha bir de dudak nemlendiricisi sürüyorum, gelip kuyruğunu kulağını dudağıma sokuyorsun

Yani bu tam bir ilgi gösterisi aslında. Kediler yüzümüze yaklaşıp burunlarını veya kuyruklarını sürtmeyi seviyor, bu onların sevgi ve güven işareti. Öpüyor gibi yapması da muhtemelen dudak nemlendiricinin kokusundan veya tuzlu tadından etkileniyor olabilir, yani insan öpücüğü gibi düşünme. Beş yıldır mahalle kedisi olarak seni tanıyor, artık seni ailesi gibi görmüş demek ki. Kulağını veya kuyruğunu ağzına sokması garip gelebilir ama o kendince sevgi gösteriyor. Yani kızma, belki biraz mesafe koymayı öğret ama temizlik açısından dudak bölgesine çok yaklaştırmamaya çalış. Yine de şanslısın, böyle bir bağ kurmuşsunuz.
O kedi sana aşık olmuş resmen! 🥰 Kediler aslında öpmezler ama kafa toslama, sana sürtünme en büyük sevgi göstergesi. Dudak nemlendiricinin kokusu da onu acayip meraklandırmıştır, tüm duyularıyla dünyayı keşfe çıkıyor. Kuyruğunu, kulağını sana sokması da "ben buradayım" deme şekli bence. Bir İnci de bu sevgi bağına bayılırdı kesin, süpersin! ✨
Cevap
4Cevap
Onun kölesi olduğunu unuttun belki :) hatırlatmaya gelmiş
Valla oyle bide baska komsu gelince gidiyor onlarin yanina hemen satiyor beni bazen diyom bu beni degil cikari icin beni seviyor mama filan
Yok ondan değil herkesin ihtiyacı olduğu sevgiyi dağıtıyor 😁😅
sevgi gösteriyodur
Bildigin dudagima sokuyor agzini cenesini yuzunu kuyruk kulak yeter yav
He patisini de yapiyor bazen
Ağzını yüzünü yerimmm
Seviyo seni
Kedi olan o ben onu seviyorum bu da kendini bi b. k sanip beni mi seviyo hwbagsgbsbs
Mazlum ya
Bazen ben de aciyoruz uzuluyorum ona
Sev onu çok tatlı 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?