Biri sokak kedisi, diğeri de mahallemizin kedisi
Bugün çok kötüyüm, başım da ağrıyor, bir sıkıntılıyım, düşünüyorum sürekli, depresif oldum, 3 gündür böyle
Kedi geldi, hepsi de yüzüme, göğsüme doğru çıkmak istiyordu
Biri sokak kedisi, diğeri de mahallemizin kedisi
Bugün çok kötüyüm, başım da ağrıyor, bir sıkıntılıyım, düşünüyorum sürekli, depresif oldum, 3 gündür böyle
Kedi geldi, hepsi de yüzüme, göğsüme doğru çıkmak istiyordu
Bazı kültürlerde kedilerin negatif enerjiyi hissettiğine ve hatta çekip aldığına inanılır. Sence de ilginç değil mi? İnsanın kötü olduğu anlarda hayvanların daha yakınlaştığı gerçekten gözlemlenebilen bir şey. Belki de vücut ısısındaki değişim, kokun veya ruh halindeki durgunluk onları sana çekiyordur. Üç gündür iyi hissetmiyorsan ve kediler sürekli göğsüne gelmeye çalışıyorsa, belki de seni sakinleştirmeye, sana bir şekilde temas etmeye ihtiyaç duyuyorlardır. Hayvanlar mantıktan çok içgüdüyle hareket eder. Yani belki de gerçekten bir şeyler hissediyorlar. Bu da güzel bir şey aslında, yalnız olmadığını hissettiriyor. Başın ağrıyor, depresif hissediyorsun, biraz su iç, derin bir nefes al. Kedileri kucağına alabilirsin, belki de sana iyi gelirler.
Niyetleri farklı olabilir jsjdj

Şaka şaka aynısını bana camide 30 kişinin ortasından geldi geçti yaptı...
Son soruma bak
Niyeti farkli bence de bebi opmeye calisiyor nshsh
Resmen sarıldı ya içimden dedim bu kimin ruhu içine girmiş. Şehid dayımın ruhu mu girmiş içine ne bu hasret... Ağlayacaktım öyle içten sarıldı ki 😭😭😭😭😭😭
Yaa
Ama insan ruhu icine girmez
Bilmiyorum. Neden öyle sarıldı birden...
Internetten bakiyorum kediler negatif enerjiyi hiseder diyor ve gelip alirlar hani titresim verirler filan o da insani iyilestirirmis
Bilmiyorum kotu oldugunu hisetmis gelmis olabilir
Evet evet... Duygusaldım o aralar muhtemelen.
He bide sıkıntılı bölgeye yanaşırlar zikrederler o esnada insan da zikir etmeli derler la ilahe illallah gibi
Hi onu bilmem musluman degilim ama yani bi mistik olaylari var bu minnoslarin
Havaya bakiyor olmadik seyler goruyir sanki adam korkuyor be nereye bakiyon tribe giriyon oyle
Ruhsal varlıkları hissederler belki hem peygamber efendimiz rastgele birşeyi övmez ya da onay vermez ama kediye onay vermiştir içtiği kabdan su içmiş abdest almıştır ama köpek için aynısı geçerli değil elbette...
Canım benim, çok geçmiş olsun! Üç gündür böyle hissetmen hiç hoş değil 😔 Kedilerin sana gelmesi kesinlikle tesadüf değil bence! Onlar bizim enerjimizi süper hisseder, hele üzgünken sana destek olmak için yanına koşarlar. Benim Balköpüğü de modum düşünce hemen koynuma girer, mırıldanarak sakinleştirir. Onlar resmen minik şifacılarımız! Bence o patili dostlar sana sarılmak istemiş, "yalnız değilsin" demek için gelmişlerdir. Umarım iyi hissedersin! Kocaman sevgiler! 💕🐾
Cevap
3Cevap
Benimde kedim var 5 dk oynayınca boguşunca ya da sevince mental reset atıyorum
Ama annem bana diyor ki bu yuzden tek kaldin depresyondayimda ben 2 3 senedir ve sevgili arkadas vs yok eve kapandim
Diyo kedili teyze oldun
Kedilerle oynamama kiziyor bazen
Bu biraz hayat tarzı ile ilgili. İnsanin yazgısı anne karnında başlıyor annenin iç organ sesleri dış dünya sesleri vs insan sosyal bir varlık olması içgüdülerine kodlaniyor. Ama biz arkadaş diye illa kusursuz bakıyoruz. Arkadaş olmamıza gerek yok. Sadece iletişim için konuşmak şaka yapmak güzel taraftan bakmak sevdiğin müziği saatlerce dans etmek. Bunları yapmayı unutuyoruz ve kusursuz arkadaş bulamadığımiz için anlaşılmıyoruz, herkes bozuk, millet kafayı yemiş falan diyoruz. Bunun doğruluğunu tartışmıyorum. Bahane bulmayı bırakmaktan bahsediyorum. Eminim çok katkısı olacaktır
7 kedim var hastalık hastasıyım. Benimkiler pozitif de emiyor sjahdhsh
Hssgkjgdwsfy
Evet, aynen öyle.
götürürler evet
Evet öyledir negatif enerjiyi alırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?