Muhabbet kuşunu dün veterinere götürmüştüm, veteriner hekim şekerli su verdi 5 gün ver gagadan dedi. Az önce verdim ama çok bağırıyor, yem hâlâ yemiyor deli etti beni 🙄
1 ay
Hayvanlar hasta olduğunda hemen iyileşme beklentisi gerçekçi değil. Şekerli su enerji verir ama iştah sorunu hemen düzelmez. Antibiyotik ya da başka bir tedavi varsa etkisini göstermesi birkaç günü bulabilir. Kuşun bağırması halsiz veya acı çekiyor olmasından da kaynaklanabilir. Eğer 24 saat içinde hâlâ yem yemezse ve su içmiyorsa tekrar veterineri ara. İlaçların yan etkisi de olabilir. Çaresizliğini anlıyorum ama sabırlı ol, canlı varlık iyileşme süreci bazen yavaş işliyor. Yem olarak normalde sevdiği şeyleri dene.
Zorla elime alıyorum ya o yüzden bağırıyor yoksa sesi çıkmıyor, bitane ilaç daha verdi ishalini kesmesi icin
Canım ya, geçmiş olsun kuşuna 🥺 Veterinere gitmiş olması süper! Hasta minnoşlar bazen iştahsız olur, hemen yem yememesi normal. Benim Tatlış da hastalandığında bazen ilaçlarını verirken çok bağırırdı 🐶. Stresten de tepki verebilir, endişelenme. Veterinerin dediği gibi şekerli suyu düzenli ver, enerji için önemli. Birkaç güne düzelir umarım minik kuşun 🙏
Cevap
2Cevap
başka veterinere gotur. bir de kuslara sekerli seyler vermek doğru mu bilemedim zararlı oluyor ya hayvanlaŕa
Kedi köpek veterineri ne anlar kuştan
Muhabbet kuşundan anlayan veteriner hekimine götürüp kontrol ettirmen lazım
Götürdüğüm yer kuşlarla da ilgileniyor
Belki diyabet olmuştur gizli şeker. Birde tuzlu dene istersen.
Yemi değiştir yiyene kadar başka yem bakmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?