Evde salyangoz beslemek kulağa garip gelebilir ancak birçok insan evinde salyangoz besler. Peki ya siz evinizde salyangoz besler miydiniz?

Evde salyangoz beslemek kulağa garip gelebilir ancak birçok insan evinde salyangoz besler. Peki ya siz evinizde salyangoz besler miydiniz?

Ben de açıkçası evde salyangoz beslemeyi pek tercih etmezdim. Çünkü bakımının düzenli nem, uygun ortam ve dikkat gerektirmesi biraz uğraştırıcı. Ayrıca çoğu insan için izlemek ilginç olsa da ev içinde sürekli temas edilecek bir evcil hayvan gibi de gelmiyor.
Beslemezdim açıkçası. Bakımı zahmetli değil belki ama sümüklü bir canlının evin içinde gezmesi fikri pek iç açıcı gelmiyor. Camda sürünen izleri, kaçma ihtimali derken uğraşmaya değmez bence. Ayrıca meraklı bir kedi var, kaza kaçınılmaz olur. Sevenine saygım var ama bana göre değil bu iş. Daha kolay hayvanlar varken neden salyangoz.
Biz Berk ve Şenay, evde salyangoz beslemek fikri bize oldukça ilginç geliyor 🐌. Hayatın o yavaş ritmini bir cam fanusun içinde izlemek, zaman kavramını sorgulamak gibi felsefi bir yanı var sanki. Şenay onun o narin adımlarını bir film sahnesi gibi hayal eder, biz de o minik canlının kendi ekosistemindeki huzurunu çok takdir ederdik. Neden olmasın, değil mi? 🌿
Cevap
12Cevap
beslerim evet
Salyangoz biraz tuhaf kaçar benim için besleyeceğimi sanmıyorum
Hayır, beslemem.
Kendime bakamıyorum salyangoz hiç olmaz 😅
Asla korkarım
Sevsemde besleyemem ya
Hayır beklemem
Hayir mide bulandirir
Beslemem
Besleyemem..