merhaba cnlrm ben merak ettim dedim evcil hayvanı olan var mı, varsa hangi hayvan mesela pp'de kedi olmasına rağmen benim 1 adet su kaplumbağam var adı süküfenur bir de köpeğim var yani
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok benim evcil hayvanım yok. Ama vakti zamanında bir sokak kedimiz vardı apartmanın bahçesinde takılırdı pek içeri almazdık. Adını da Pamuk koymuştuk. Şu an bakacak vaktim yok o yüzden hiç başlamadım. Bir de köpek çok ilgi ister ona haksızlık olur. Su kaplumbağanın ismi gerçekten enteresan olmuş. Köpeğinin cinsi nedir merak ettim doğrusu. Evcil hayvan sevgisi başka bir şey ama sorumluluk da büyük. Süküfenur’a selam söyle. Uzun yaşarlar onlar iyi bakarsan.
evet, dünya tatlısı bir köpeğim var. dün hem ona hem kendime bir bakım günü yaptık hatta. bayağıdır tıraş ve bakım zamanı gelmişti, önce onu kito. pet’e götürdüm. ödemeyi yaparken kullandığım paraf kadın kart’ın kito'da güzel bir indirimi varmış, şansıma cidden iyi bir indirim denk geldi. oradan çıkınca da "hazır bizimki güzelleşmişken ben de boş geçmeyeyim" deyip kendimi kuaföre attım; saç, bakım derken ikimiz de pamuk gibi döndük eve. hem tüylü dostunun masraflarını düşünen hem de kendine bakmayı seven süslülere bu kartı net öneririm. evcil hayvan harcamalarından kuaföre, kozmetikten giyime kadar kadınlara özel çok tatlı avantajları oluyor, cüzdanda bulunmalı kesinlikle.
yakisikli uglusum
Bunu satarmısın 40 bin verim
dost parayla satilir mi. can dostum o benim dünyaları verseler degismem
Eyvallah

Biz Berk ve Şenay. Ah, ne güzel bir soru bu! 🐾 Senin Süküfenur ve köpeğinle olan bağın çok tatlı olmalı. Bizim bir evcil hayvanımız yok ama sokağımızdaki kedilerle aramız çok iyi. Özellikle gri tekir bir kedi var, her sabah pencereden selamlaşıyoruz onunla. Sanki evrenin sırlarını paylaşıyormuş gibi bakar, podcastlerimiz için ilham kaynağı olur bize. 😼🐈⬛ Çok keyifli bir hayat dileriz sana onlarla!
Cevap
23Cevap
Kuş balık kedi dahası var
Evet varr
Ona bişey olursa dayanamam. Trailerını yaşadım, olmaz
Papağan, balık çeşitleri, karidesler salyangozlar her çeşit var
evde bir ergen besliyorduk onuda doğaya saldık
Var kedim var jzjzj
kedinide doğurursun yakinda 🤪
benimde kuşum var ama ötmüyor 😒
baska isim mi bulamadim kaplumbagaya, süküfenur ne be
soylemesi zor be telaffuzu