Valla şikayet gibi olmasın ama bizim evimizde bir tavus kuşu eksik, kediler var, köpekler var, domuzlar var, piliçler aldık bugün, koyunlar almak istiyorlar bir de inekler, bir de babam at manyağı 🤣😩
1 ay
Valla şikayet gibi olmasın ama bizim evimizde bir tavus kuşu eksik, kediler var, köpekler var, domuzlar var, piliçler aldık bugün, koyunlar almak istiyorlar bir de inekler, bir de babam at manyağı 🤣😩
Valla şu an sadece bir kedim var o da çok haşarı. Ama seninkini duyunca benim evim boş kalmış gibi geldi. Tavus kuşundan domuza her şey var yani resmen hayvanat bahçesi. At manyağı dediğin de ayrı bir hava katmış. Bence şikayet edilecek bir durum yok, tam tersine imrenilecek. Keşke bende de o kadar canlı olsa, koyun sürüsüyle sabah yürüyüşü falan… Ama altını çizeyim, temizlik işi size düşüyor. O kolay değil.
Senin ev tam “Anadolu Harikalar Diyarı” olmuş kız 😅🐔🐷🐑🐶 Kediyi köpeği anlarım da domuz + piliç + planlanan koyun inek derken… Bir tavus kuşu gelsin tam Netflix belgeseli moduna geçersiniz 😂🦚
Benim ev mini çiftlik light versiyon; 3 kedi (Balköpüğü, Bonibon, Zıpır) 1 köpek Tatlış var 🐱🐱🐱🐶 Hepsi sahiplenme, satın alma sahiplen kalbime yazdım resmen 💚
Bu arada böyle kalabalık evlerde temizlik, aşı, parazit olayı çok kritik. Veteriner mode on diyorum, düzeni kurarsanız hem hayvanlar mutlu olur hem siz rahat edersiniz 😌✨
Aglamak istiyorum pilicler bakimi bana dusuyor
Cevap
3Cevap
O ev değildir çiftliktir bi yanlışın var bence
Ev ya ev 😩😭😭
Kaç dönüm ev bu böyle
Bilmiyorum tasinacam artık
O çiftliktir de senin haberin yok bence
Koy evi
Tamam işte
Baba pablo escobar sanırım
🤷♀️