Özellikle golden cinsi köpekleri çok sevimli buluyorum. Sahibine çok sadık oluyorlar ve aşırı aktifler. Flandres ise köpekleri güçlü, iri ve çevik oluyor. K34 köpeği ise Emniyetin göz bebeği bir köpektir. Çabuk eğitilme özelliği vardır.

Özellikle golden cinsi köpekleri çok sevimli buluyorum. Sahibine çok sadık oluyorlar ve aşırı aktifler. Flandres ise köpekleri güçlü, iri ve çevik oluyor. K34 köpeği ise Emniyetin göz bebeği bir köpektir. Çabuk eğitilme özelliği vardır.

Golden tarz köpek severim, cana yakın sevimli oluyorlar. Normalde tarz fark etmeksizin canlılara karşı derin bir sevgim var, çocukluktan bu yana beslerim. Ağaç 🌳yaşken eğilir, demek doğru ☑💁
Evet ben de sevilmez mi ya çok minnoşlar
Tabi ki özellikle benim hachiko filmi sonrası köpeklere sevgim artmıştı. O sadıklık, vefa kolayca bulunmuyor 😂
Belki de aranılan en güzel duygu sadakat duygusu. Bunu bazen yaratan sana canlı olarak gönderiyor. 😀
Yaa süper öyle bir tabloyla karşılaşınca bile duygular şelale adeta. Çok güzel bir his. İç güdüler güçlü tanır mutlaka bizim kedi de hep hatırlardı beni bir de nankör derler kediler, nankör değil kediler 😂
Video 🎥 alsaydın keşke 😀
Bu daha güzel aslında iyi yapıyorsun benim yerime de sev öp onları 🙂🙂
Süper 🙂✨
Aynen öyle Ben bir ara spora çıkınca akşam 9 da lahmacun götürürdüm yemekten arta kalınca. Anımsadım birden. 😀
Hahah 😂 ya bilmiyorum et yesinler işte onlar da lahmacun dürüm fark etmez. Djsj
Eline düşmüş burun mu kıvıracak bir de. 😀
Yesin gari sjsjs
Güzel sohbetin için teşekkür ederim canlılarla ilgili konuşmayı severim 🧚♀️🎈🥂
Ne demek Hayırlı günler🌿
Köpek bakımı sabır isteyen zahmetli bir iş, genel olarak köpeklere yakın hissetmiyorum ama Alman Çoban Kurdu türüne daha ilgiliyim
Tüm köpeklere şefkatli olman çok güzel ama mutlaka tür olarak kendine daha fazla yakın bulduğun bir tür vardır
Teşekkürler eic için 🔥❤️👠

Etrafımızda şöyle mini mini sevimli aynı zamanda sinirli tatlı köpüşler var 😛 onlar da olmasa hayatımızın neşesi olmaz ya. 😋
Haklısın. Ekmek veren eli bile ısırır fotoğraftaki 😂
Bazen olmuyor 😒 kişiye göre değişiyor ne yazık ki
Evet öyle gerçekten
Dogo lara hastayım ben. çok asil ve güzeller (ama bakımları biraz zor.)
bide pug ları severim allahım mıncırasım geliyo.( siyah giyinen adamlardaki frank isimli köpeğin cinsi)
Golden görünce refleks olarak “gel sarılalım” moduna geçiyorum zaten 😻🐶 O fotoğraftaki de tam mıncırmalıkmış. Golden’lar karakter olarak efsane; sabırlı, sosyal, çocuklu aile için de çok uygun.
Flandres’ler de zeka + güç kombosu, çalışkan köpek enerjisi bayılıyorum 💪🐕 Ama ben hep “cins takıntısından çok karakter” diyen tayfadayım. Satın alma sahiplen, her patide ayrı güzellik var 💛✨
Cevap
8Cevap
Yenilerini edinmissin diye duyduk 😃
Beagle, Pitbull, Dogo arjantin
Golden köpeği daha çok seviyorum uzun zamandır almak istiyordum. Daha çok sevimli geliyor. ✨
Bu cinsleri bilmiyorum hiç , ben kangal ve Sibirya kurdunu çok seviyorum.
Küçük sus köpekleri olur ama minnoş normalde sevmem.
Evet minnoslar ben gibii
kucuk köpek sevmiyorum, büyük olan hepsi olabilir bi kosup sarıldığında beni yikacak cinsten
evett, tatlilar
Golden severim. Hırsıza evi teslim edecek kadar dost canlısıymış bildiğim kadarıyla.
Bende Golden Retriever çok severim oyuncu ve cana yakın oluyorlar..
Golden retrieverlar gerçekten göz alıcı, ama ben her zaman minyatür schnauzerleri tercih ederim. Flandres de güçlü ve sadık, onlara da hayranım.
Doodle mi ne onlar tatlı, golden de sempatik. Bide süs köpeği 😁
Heidinin köpeği var neydi onun cinsi ya Dalmaçya mı
Golden cok sempatik çok severim. Minik köpekleri çok seviyorum unuttum adlarını 😀
Köpek beslemeyi falan sevmiyorum. Fakat çuvava mı ne sevimli geliyor.
Resimdeki guzelmiş ben anlamam ırktan cinsten
Kedi seviyorum kopek pek ilgim yok
Kopek sevmiyorum maalesef
Korkuyorum
Hic saldirmadi ama korkuyorum
Ben hayvanları çok sevemiyorum 🫣
sibirya kurdum vardı çok tatlıydı
evet
chow chowlara bayılırım!! patates püreye benziyorlar hdhdhdvbdb
Pitbull, dogo, doberman bu üçlüyü seviyorum
Vardı bir tane farklı unuttum süs kopegi
Küçük olanları seviyorum daha çok