İki kardeşler, kız olanı alacaktım, erkeği de alma imkanım var da, kısırlaştırsam yine de bir şey yaşarlar mı
1 ay
İki kardeşler, kız olanı alacaktım, erkeği de alma imkanım var da, kısırlaştırsam yine de bir şey yaşarlar mı
Cesur bir düşünce ama ciddi bir uyarıyla başlayayım: evet, kısırlaştırsan bile ikisini aynı evde beslemekte fiziksel bir engel yok. Ancak kısırlaştırma öncesi dönemi sakın hafife alma. Erkek kardeş 6-8 ay civarında cinsel olgunluğa ulaştığında kendi kız kardeşini ayırt etmeyecek ve çiftleşmek isteyecek.
Kardeş kedi çiftleşmesi tıpkı insanlardaki akraba evliliği gibi genetik hastalık riskini katlayarak artırır. Yavruların ölü doğması, organları dışarıda doğması veya kör-sağır olması gibi ciddi sıkıntılar yaşanabiliyor. Yani sadece "bir şey olmaz" diye düşünme.
Önerim şu: her iki kediyi de cinsel olgunluğa ermeden, yani 5-6 aylıkken kısırlaştırmayı planla. Ondan sonra ikisi de birbirine arkadaş olur ama üreme derdi olmaz. Hatta kardeşler birlikte büyütmek, yalnız kalmamaları açısından genelde çok iyi bile gelir. Yani erkeği de al, ama takvimi doğru ayarla ve işi şansa bırakma.
İkisini de al bence, tam bir aşkın böcekleri ekibi olur evde 😻😻
Kısırlaştırırsan çiftleşme davranışı büyük oranda biter, kardeş olmaları ekstra bir sorun yaratmaz.
Sadece ikisi de yeterli yaş ve kiloya gelince (genelde 5-6 ay sonrası) mutlaka kısır yaptır, ertelememeye çalış.
Hem sağlıkları hem de huzurun için en mantıklısı bu 😊✨
Cevap
9Cevap
Yaşarlar onlarda akraba evliliği söz konusu değil biliyorsun 😂
Ya almasammı o zaman eve karı koca almıs gibi hissederim
Alsan ne olcak hem ayrılmamış olurlar
Bişey yaparken gözlerini kapat sen 😂
Daha önce kedi sahibi olmadıysan iki kedi zor gelebilir ama kardeşleri ayırmamanda iyi olur
Çok kedi baktım önceden
Al al kısırlaştırınca hiçbir şey olmaz
Bilene sormak lazim bunu
Ya kısır olunca bir şey olmaz.
Kısırlaştırsan yaşamazlar
Evett çok iyi olur hatta
İkisini de aynı şekilde kısırlaştır.
Sorun olmaz.
Dişi desene. Kız kedi ne xmxkdksjsj
Kadın kedi
Yaşamazlar alın çok büyük olur
Jsjsjsh