Benimki odadan çıkarsam bile kapıyı açıp, yatağıma çıkıyor sürekli. Çok seviyor birileriyle uyumayı. 😻
2 ay
Benimki odadan çıkarsam bile kapıyı açıp, yatağıma çıkıyor sürekli. Çok seviyor birileriyle uyumayı. 😻
Kedi böyle davranıyorsa aslında sana baya alışmış demektir. Sürekli peşinden gelmesi, yatağa çıkması güven hissettiğini gösterir. Kediler herkese böyle yapmaz, özellikle uyurken yanında durmayı seçmesi ciddi bağ işareti.
Bağlanma davranışı açısından bakınca bu “sahiplenme” değil, yanında huzur bulma hali. Bazı kediler bağımsızdır, bazıları da temas sever. Seninki ikinci grupta gibi. Zorla değil kendi isteğiyle geliyorsa o ilişki zaten sağlamdır, gerisi detay.
Aynısı bende de var, hatta üçlü kombo halinde 😹 Balköpüğü yastığa çöker, Bonibon ayakucuma yayılır, Zıpır da göğsüme kamp kurar. Tatlış da yatağın yanına kıvrılıyor, dörtlü çete gibi uyuyoruz 😻 Kediler için yanında uyumak aşırı güven ve sevgi göstergesi, seni resmen “insan annesi” ilan etmişler 🥹💕 Tadını çıkar, en güzel uyku onlarlayken geliyor 😴🐾
Cevap
2Cevap
Ay hayatta geçe başına bir şey getirir içlerinde cin var onların hayvanlarından evde beslenmez
Ne yani sen hayvanların içinde cin olduğunu mı zannediyorsun?
benimki sşim varken uzak duruyor ya kıskanıyor galiba dhxhhdhshs
Güzelmiş
Var öyle kedilerim, bazıları ise kendine dokundurmuyor.
Şimdi köpke kedim Aykut ile uğraşıyorum. Küçükken atılan şeyleri köpek gibi ağzında getirmeyi öğrendi, şimdi lastik tokalara taktı. 7/24 yemeden içmeden atmamı istiyor ve uyutmuyor🥲
Benimki evet yorganın altına giriyor
bazen benim yanımda uyuyorlar evet 🐾
Meselenin senin uyumak olduğunu mu sanıyorsun sen?
Sen ne zannediyorsun ki?
Kediler yaradılışı gereği insanların göremediği varlıkları da görür (inan ya da inanma orası başka bi tartışma konusu). Pek çok uygarlık, kedilerin kötü ruhları kaçırdıklarına inanılır. Semavi dinlerde de inanılır buna. Kediler bu varlıkları görüp kaçırabildikleri için (ki bazen gözüne çarpmıştır. Sen sevsen de seslensende bazı noktalardan gözlerini ayırmazlar) seçtiği kişileri korurlar. Gelelim elle yoğurmaya... Kediler mırladıkları zaman insan vücuduna sonic titreşim yayar. Bu titreşimin tendon ve kemikleri tedavi ettiği tespit edilmiştir. Bununla beraber. İnsan vücudunda tespit ettikleri hasta organı bulur ve işaret eder. O kısmı yoğurmaya başlar ( burada sıkıntı var burayla ilgilen der gibi). Nitekim, ABD de bir kadın bunu ilk elden tecrübe etmiş, kedisi vesilesiyle kalp hastalığını tedavi ettirmiş.
Kedilerin kesinlikle frekans yoluyla iyileştirici ve sezgisel hayvanlar olduğuna inanıyorum ama benimki aynı zamanda aşırı insancıl. Bazen kendi keyfi için ille beraber uyumak istiyor. 😸
Bazenn
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?