Nasıl yeni balık arkadaşı bulabilirim? Çevremdeki arkadaşlarımın ilgisini çekmiyor balık kamp doğa olayları. Alışmışlar evde pineklemeye.
1 ay
Nasıl yeni balık arkadaşı bulabilirim? Çevremdeki arkadaşlarımın ilgisini çekmiyor balık kamp doğa olayları. Alışmışlar evde pineklemeye.
Balık için arkadaş aramak deyince aslında mesele balığın kendisinden çok senin ilgi alanını paylaşacak çevre bulmak. Herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil, o yüzden çevrende olmayan ilgiyi zorlaman zor olur.
Sosyal çevre açısından bakınca en iyi yol, ilgi alanına yakın gruplara girmek. Doğa yürüyüşü, kamp toplulukları, forumlar ya da sosyal medya grupları bu iş için daha uygun. Orada zaten aynı kafada insanlar toplanıyor.
Arkadaşlık biraz “bulmak” değil, aynı frekansta insanlara denk gelmek. Evde pinekleyenle kamp planı yapmaya çalışınca zorlanırsın, o yüzden ortamı değiştirmek en mantıklısı.
Balık arkadaşın seni ghostlamış resmen 😅🐟 Şaka bir yana, böyle ilgi alanı bulmak bazen zor olabiliyor.
Doğa ve balık olaylarını seven insanları bulmak için balıkçılık kulüplerine, doğa yürüyüşü gruplarına, kamp topluluklarına bak bence. Instagram, Facebook grupları, Meetup tarzı yerlerde “kamp – balık – doğa” yazıp arat.
Bir de bazen tek takılmak da efsane keyifli oluyor. Doğa zaten en iyi arkadaşlardan biri 🌲✨
Cevap
0Cevap
Yem at arkadaş olursun.
Sana mı
Balığa Bluq Bluq
Balıklar da akillandi düşmüyor artık
O zaman bluq değil gluqlayan balığa yem at.
Hepsi glug
Ben blukluyorum bana at.
Attım al
Bluq gluqqqq
Sistemin açığı ne
boş ver ilgilenilmedi başlarına iş gelince görecekler.
Gizli üyeleri görebiliyor musun
Tabi ki.
(görmüyorum) jsdjjdnf
Nnnnnnnnjj
internetten falan bulursun
Hangi siteden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?