Eski erkk arkadaşımın bazı igrenc huylari vardı erkek cocugundan nefret ediyor surekli kız bebeklere bakıyodu?

Ben bunu sonradan fark ettim, bana bile sürekli bebek muamelesi ediyordu, ayaklarım 38 olmasına rağmen inatla 37 diyordu, ellerim, parmaklarım dolma parmak, hafif tombik diye sürekli bunlardan bahsediyordu, sürekli tenimin renginden, hafif kilolu olmamdan bahsediyordu, sürekli övüyordu. Başta normaldir sandım sonra şüphelenmeye başladım. Çünkü bunun erkek kedisi var ve sürekli ona dişi kediymiş gibi laflar ediyor, o şekilde seviyor, kedi de şişko tombik bir şey, bebek gibi çok şirin ve ben bunu dank ettim, o kadar korkunç bir şey olduğunu nasıl şimdi fark edebiliyorum, nefret ediyorum kendimden, ondan Allah belasını versin onun. Evlilikle ilgili en ufak konu açılınca kız bebekten bahsediyor. Sürekli kız bebek videoları atıyor. Benim bilezik takıp şıngırtı sesini çok seviyordu ve fark ettim ki beni değil de bebekleri seviyor. Ben onun amacını anladığımda ayrıldım, bu kişiler hapse atılmalı yok edilmeli, rezil seni küfür yazacam da yorumum kaldırılır diye bir şey yazamıyorum, daha çok şeyi var onun, o var ya onu idam ettirin

Eski erkk arkadaşımın bazı igrenc huylari vardı erkek cocugundan nefret ediyor surekli kız bebeklere bakıyodu?