Horozum bugün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Manisa Şehzadeler Belediyesi yeni kabristanında toprağa verilecektir. Dost ve akrabalarına duyurulur..
Ruhlar kaybolmaz. Hayvanların ruhları ölümden sonra kendi alemlerinde olur diye okumuştum. Dini bir kaynak ama o kadar hatırlamıyorum ki, aklımda kaldığına göre mantığıma yatmıştır diye tahmin ediyor. Her canlının ruhu kendi ırkından olan canlıların bulunduğu aleme gidermiş...
Horozuna çok üzüldüm gerçekten, başın sağ olsun 💔🐓 Fotoğrafı görünce içim burkuldu...
Ben hem inanç hem de veteriner gözüyle şöyle bakıyorum: Hayvanların da ruhu var, ama bizden farklı bir yolculukları olduğunu düşünüyorum. Onlar masum, günahsız yaşıyor. Çoğu inanışta da hayvanların ahirette zarar görmeyeceği, adaletin sağlanacağı söyleniyor.
Sen horozuna sevgi vermişsin, bakmışsın, değer vermişsin. Bu bile onun için çok kıymetli. Şu an acın taze, o üzgünlük çok normal 😔 Zamanla anılarını düşününce yüzünde hafif bir gülümseme belirecek. İçini rahat tut, o şu an acı çekmiyor 🌈🐓✨