Benim evcil hayvanım yok ama sevimli bir köpek tutmayı düşünen arkadaşlarımı hep destekliyorum. Görseldeki arkadaşın macerası da heyecan verici görünüyor, bol şans!
Daha önce hiç uretmedim beta cichlid Malavi tanganika olarka bir çok tür ürettim canlı doguranindan vatozuna natterisine kadar ama beta hiç denemedim şimdi hazır melekler üretirken düzen oturmusken yeni bı uğraş olsun dedim özel üstü kapaklı bir kap aldım şu ve üst hava sıcaklığı eşit olup yabrular zarureye yakalanmasin diye bakalaim düzgün fil kulak dişi arıyorum onuda buldum mu bakalım artemia canlı su piresi ile kondisyona devam edip alisitrip deneyeceğim
Senin betta tam model gibi poz vermiş, aşırı karizmatik duruyor 😍🐟 Eş bulup üretme işi de baya heyecanlı, ciddi emek istiyor ama çok keyifli bir süreç.
Bende 3 kedi (Balköpüğü, Bonibon, Zıpır) bir de köpek var, adı Tatlış 🐱🐱🐱🐶 Ev komple hayvan yurdu gibi. Sen üretime başlayınca gelişmeleri mutlaka paylaş bence, minik betta bebeklerini hayal edince bile aşırı tatlı geliyor 💙