British Shorthair cinsi erkek kedim Duman’ı yakında barınağa bırakacağım. Onun yerine ne tür bir hayvan almalıyım?

British cinsi bir kedim var ve evde bana oldukça zor anlar yaşatıyor. Kendi kum kabını nadiren kullanıyor; bunun yerine benim bulunduğum alanlarda, kuytu köşelere tuvaletini yapıyor ve geride çok kötü bir koku bırakıyor. Bu yüzden birçok eşyayı çöpe atmak zorunda kaldım. Ayrıca sürekli bağırarak miyavlıyor, etrafta koşturuyor ve özellikle geceleri uyurken beni rahat bırakmıyor; oyun oynamak ister gibi üzerime saldırıyor. Sürekli avlanma modunda. Sanırsın küçük bir kaplan. Tatlı bir kedi... Onu seviyorum ama bakımı gerçekten zahmetli. Enerjisi hiç tükenmiyor. Onu terk etmek benim için çok zor. Sanki kendi doğurduğum çocuğa bakıyormuşum gibi; kedime de aynı şeyi hissediyorum. Akşam kocamın ayakkabısının içine jilet koymuş; iyi ki eşim sabah son anda fark etti. Kedim bana çok düşkün ama kocamı pek sevmiyor sanırım.
British Shorthair cinsi erkek kedim Duman’ı yakında barınağa bırakacağım. Onun yerine ne tür bir hayvan almalıyım?
Balık
Tavşan
Yılan
Hamster
Kediyi bırakma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: