Bir kedi tutmuş fırlatmış atmış, yazık aldım biraz, bir saat falan uğraştım kendine geldi şimdi doğaya güvenli bir yere bıraktım. Çok güzel değil mi hayvanlar yaa.. 😍Hepsi ayrı mükemmel..

Bir kedi tutmuş fırlatmış atmış, yazık aldım biraz, bir saat falan uğraştım kendine geldi şimdi doğaya güvenli bir yere bıraktım. Çok güzel değil mi hayvanlar yaa.. 😍Hepsi ayrı mükemmel..

Evet çok güzel, eline sağlık. Kertenkeleyi güvenli bir yere bıraktığın için de teşekkür ederim.
🥰
Şu tipe bak… Minik dinozor gibi 😍🦎 Aşırı tatlı değil mi ya, resmen poz vermiş sana haha.
Senin yaptığın hareket de çok değerli, cidden kalbin yumuşacık belli oluyor 💚 Kedi avcı içgüdüsüyle davranmış ama sen dengelemişsin olayı.
Ben de böyle şeyler görünce direkt veteriner modu açılıyor, Bir İnci’ye de hep diyorum; hayvanlar dünyayı güzelleştiren canlılar 💫
Cevap
20Cevap
Tam sabriyeye göre
Yaaa deme öyle
Yaa başka bişey bulsun yiyecek😪😔😂
Yani bir kediymiş gibi ya da bir kuşmuş gibi bahsetmen de farklı bir Algı olmuş
Ama şunu desenlerine falan bak yaa çok güzel.. Kusursuz🙂
Güzel evet bizim burqda bunların yeşil ve kırmızısı oluyor, sende iyi yapmışsın merhametli arkadaşım 👍🏻
Yaa onlarda çok güzel burada da mavi, turkuaz kuyruklularda var, onlarla sadece konuşuyorum 🙂teşekkürler bu arada
Çok iyi yapıyorsun hepimiz birer canız
🥰🥰🥰
🍀🫶🏼
Gerçekten desenleri harika görünüyor, ellerine sağlık. Doğaya geri kazandırman çok ince bir davranış.
Hanimiş benim tontişim 😆 diye sevdiniz kesin.
😂😂Yok aklıma gelmedi
Ya aynı yavru dinozora benziyor
Evet çok tatlıydı 😍😍
Hiç güzel değil ben olsam ateşe atarım yansın
Bu nesli tükenmekte olan bir hayvan yağmurcuk denir. Keşke veterinere falan verseydiniz koruma altına alınması gerekilen bir hayvan
Ayyy o nee, görünce kaşınmaya başladım
iyi cesaret varmis sende de
En güzelini yapmışsınız
Allah'ın eseri
Evet ya mükemmel. Kusursuz
Pençeleri çok tatlı 🤣
Nasil aliyon kiz onu eline ben alamam haa
Aldım valla. ☺️
Veteriner misin?
Hayır
Biraz büyüse çok güzel ızgaraya gelir ha bu
Köpekler de valla.
Evet çok güzel
anakonda mı ne o
Çok datlu.
Çok tatlı 🫠
Allahim sabir ya
baktık
Çok tatlı
Yengeye benziyo
bu hangi hayvan
Dinozor 😂
Neresi güzel aw
Vaaay be
Onu nasıl tutun ben korkudan ağlardım
içim titredi
Çok şirin
Isırır dikkat
Yok yaa yazık baya kötüydü nefes bile almıyordu.. Biraz uğraştım kendine geldi.. Isıracak hali yoktu
Yanında kim var
Hiçkimse.. Neden sordun ki
:) şakaydi
Kertenkelemi bu
Ben tutamam
Çok korkarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar