Götür veterinere çeksin. Enfeksiyon yayılır hayvan yemek yiyemez hasta olur pis kokar salyadan ağzı gözükmez. Fırçalamayda takviyeyle keten tohumuyla koca karı ilacıyla falan olmaz. Götür veterinere çeksin. Güvenmiyorsan bir kaç veterinere götür.
enfeksiyon için antibiyotik sprey kullanıyorum geçiyor fakat burada diş çekimi yapan veteriner hekim yok, malzemeleri yok. fakülteye goturmem lazm ama oraya goturmek içinde özel araba falan lazm
Evcil hayvan mı? Yok ki aslında kedi veya tavşan almak istiyorum. Babamı ikna edemiyorum. Diyor ki hayvanlar evde bakılmaz. Tavşan'da çok ısrar ettim, izin vermedi. Diyor ki tavşan evde bakılmaz. Tavşanı depresyona sokarsın dedi. en son konu kapandı. sgdhhdhdhdhdhdshshsh cidden babam hep dalga geçtigi için ciddiye alıp bir şey konuşamıyorum dhdhdhdhdjdhdh
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
2 ay
Tamam kedi olmaz anladık ta bari tavşan olsaydı dedim. İzin vermiyor jdjdjd ama tavşan'da çok ısrar ettim 10 yıldır felan her dogum günümde tavşan istiyorum çıtayı baya yükselttim gibi dhdjdjd
Kedinin diş etleri enfekteyse bağışıklık güçlendirici mucize yaratmaz 😿 enfeksiyon ilerlediyse çekim gerçekten en sağlıklı çözüm olabiliyor. Benim Bonibon da bir kere yaşamıştı aynı durumu ve sonrası rahatlamıştı 😺 veterinerin dediğine uyman daha güvenli olur. Sonra düzenli fırçalama ve uygun mama ile pamuk gibi olur 🐾💛
Çok geçmiş olsun. Diş eti enfeksiyonu ilerlediyse bağışıklık güçlendirici tek başına yeterli olmayabilir. Veteriner hekimin diş çekimi önerdiyse, kedinin acı çekmemesi ve enfeksiyonun kana karışmaması için bu tavsiyeye uyman en sağlıklısı olacaktır. Çekim sonrası düzenli fırçalama ve diş sağlığına uygun mamalar ile süreci destekleyebilirsin.