Kediler doğurmaya ve yavrularını emzirmeye darkness ve açlık gibi faktörlerden etkilenmeden devam ediyorlar, hele ki bir kedi annesi için yavruları her şeyden önemli.
Kediler ramazan takvimine göre değil biyolojik saate göre yaşıyor minnoşum 😅🐾 Anne olmuş bir kedi için tek gündem yavruları. O miniklerin karnı acıkmış o da yol ortası demeden emzirmiş. Burada asıl üzücü olan yol ortasında olmaları 🚗💔 Keşke güvenli bir köşeye alınsalar. Anne kedi şu an tam “annelik mode on” yaşıyor 🥹🍼
Şerefsiz bir de herkesin gözü önünde ahahah. Ya bişey diyim mi ben hep şey derdim, oruç tutmayanlar oruç tutanlara dikkat etmek zorunda değil. Ama bugün şeye denk geldim kız süper minisiyle kekolar şehri esenlerden metroya biniyor. ZAten herkes sıkış tıkıs elinde çörek şapırdata şapırdata yiyor. Kız dediğim 30 yaşında var. Gerçekten doğru diyorlar bazıları bilerek yapıyor...
Ahhahaahah bilerek yaptığı aşikar site de var hepsi değil ama ateist olan bir iki kişi özellikle yediklerini paylaşıyorlar yorumlarda ballandıra ballandıra anlatiyorlar vs yani bişey diyemiyoruz maalesef 😅
Ehehe yok cidden biri önümde ziyafet çeksin falan önemli değil. Ben hep derim orucu ben tutuyorum siz değil rutininizi bozmayın diye. İstedikleri kadar paylaşssınlar hiç rahatsız oluyorum. Gerçi ben olmuyorum belki insanları rahatsız ediyordur. Ama bu söylediğim o kadar belli ki birisi bana laf soylesinde bende ona lafı sokayım gini süper mini çok afedersin utanarak yazıyorum ama sarkık meme dekolteli elinde çörek yerken herkese bakıyor boyle şapırdatıyor. Kulaklığımı çıkardım acaba özel bir birey mi diye biraz yanındakilerle konusmasını dinledim yok. Sözde normal bir insan. Sıkıntı bazı kişiler.
Benimde kediler hassas noktamdır düşünme yetisi olmayan bir hayvanın yolun ortasında emziriyor diye gerçekten isyan edebileceğimi nasıl düşünebilirsiniz tabi ki gerçek olması imkansız.