Gerçekten merak ediyorum acaba hangi mezhebi geniş insan bunlarla evlenecek?
2 ay
Cevap
0Cevap
Yoo evlenen evleniyor ayrıca size ne
isteyen evlenir istemeyen evlenmez biz erkekler niye evlenmiyor diyor muyuz. Merak etme senin başına kalmazlar.
Çok kötü bir durum , bir de geçmişte kim bilir neler yapmıştır o kadın , git bunun üzerine para harca ve beyaz gelinlik giysin bir de , sanki bakire falanda
Knk seni neden ilgilendiriyor bu kadar tek derdiniz başkalarının hayatımi sen evlenme onlarla sanane?
Sanki adamlar çok temiz burada ahlak bekcilihiniz sadece kadınlara 🥱
Çok berber bir durum çünkü , gördükçe psikolojimi bozuyor.
Doğru , temiz değiller ama zaten kadınlar bakir erkeklerden nefret ederler
Her şey bitti psikolojini bu mu bozdu erkekler de her haltı yiyor biz karışıyor muyuz? Onlara de ndedn tek dertleri çakıp gecmekmis onların deyişiyle tabii
İki yüzlü erkek cinsi😄
Söz meclisten dışarı seni kastetmiyorum yanlış anlama
Kadınların suçu , çünkü kadınlar karaktere bakmazlar. Eğer ki hayatlarına düzgün erkekleri alsalardı , evlenip mutlu bir hayatları olurdu ama kişiliğe ve karaktere bakmadılar hiçbir zaman.
Emin ol adamların zaten 30 yaşına kadar doğru düzgün evlilik düşünmez hatta cinse. Yaşıyorsa hiç evlenmez evlenme vaadiyle kandıran çok oluyor özellikle 25 yaş altı kızlar kanıyor saçma sapan romantik aşk sözlerine
Tek tarafa yüklenip hemcinsim temize çıkarman ayrı ironik.
Sosyal medya dizi filmler hep bu tarz şeyler öğretti erkekler bir yaşa kadar çakar geçerim evlilik yaşına gelince de bakire kadın aramalari saçma ee herkes sen gibi olsa zaten ilişki yaşamamış kadın kalmaz cidden beyin ozurlusu dolu etraf
Herkes hakettigini yaşıyor kimse üzülmüyorum
Seçimi yapan kadınlar olduğu için onlar suçlu tabi. Kadınlarda genetiği iyi olan erkekler ile birlikte olup ileride zengin bir enayiye kapak atarım diye bakıyorlar.
Kadınlar eğer düzgün karakter sahibi , iyi erkekleri seçselerdi , sorun kalmazdı. Çevremde , iyi erkeklerin hepsi yalnız maalesef.
Doğrudur ama erkeklerde düzgün kadın seçmiyor ayrıca insanlar ilişkilere bakış açısı bozuk toplum olarak yozlaşma var kötü insanlar daha havalı görülüyor maalesef
Düzgün kadınlarda bize bakmıyor ondan dolayı. Aşırı bir yobazlık cehalet var onlarda. Düzgün bir kıza yaklaşıyorsun , kendini çekiyor , uzaklaşıyor. Hatta kızın biri bana asla yakınlaşma demişti. Yanlışlıkla kıza çarpıcaktım, belinden tuttum , çarpmamak için , kızdı bana ve kız şey dedi , erkeklerin , kadınları ellemesi haram 😅
Bir de susmadı , dokundum diye aşırı kızdı yani.
Görücü usulü falan evleniyorlar işte böyle konuşmadan etmeden , aşk yok sevgi yok , sonra sorunlar başlıyor
Ee o da öyle yapmasa mesefeli yaklasmasa erkekler bu sefer düzgün değil der anlamadım ki evlenmek istemiyorsan bulaşma öyle kişilere😄
Kendine göre bul beğendin diye uyuşmadığıiz kişilere yürümeyin erkeklerin sorunu bu begenince dümdüz yuruyolar insan düşünür uyum olur mu diye
Ya tamam da aşırı abartıyorlar. Normal bir şekilde , tanışmak amaçlı görüşebilirsin ortak bir alanda.
Yani , İslamda şey mi var sanki bir kişi ile görüşmeden etmeden , kimse birbirini görmeden direk evlilik
Hiç denk gelmedim seni beğenmemiştir 😅
Hayır , alakası yok herkese karşı öyleydi
Kadının yüz mimik ifadesinden anlaşılır gulumsemiyirsa uzak durmanız gerekir kadın begenince pozitif yaklaşır
Psikolojik sorunları da olabilir knk istemiyorsa uzak dur yani napcan
Hayır ya , ailesi öyle yetiştirmiş. Kız zaten zekiydi , iyi bir sıralama ile gelmişti.
Yabani mi biraz dkdk zamanla buzladini kırman lazım sabırlı biri değilsen uğraşma
Aşırı muhafazakar , yabani falan değil. Türbanlı bir kızdı zaten
Ee öyleyse sınırlarına saygı duyacaksın yoksa uzak durman daha iyi olur
sizin gibi incellere soran olmadı, siz kendinizi düşünün nasıl evleneceksiniz diye 😹
Seni kim alcak incel
Betabuxx olmaktansa İncel olmak daha iyi
O ne be
Kadına maddiyat sunarak evlenmek demek. Mantık evliliği yani. Tabi , kadınlar bu erkeklere sadece , maddi kaynak sağlayıcı olarak bakıyor , gerçek anlamda sevmiyorlar. Aldatılma durumuda kaçınılmaz.
O zaman esas şey tip
Tipi olmayana 4m yok hesabı
Evet
İyi de
Yolda vs çok görüyorum çirkin erkek güzel kadın ve evliler adam maks esnaftır aw siz çok abartıyosunuz
Yolda her gördüğün insan sevgili mi? Benimde kız arkadaşlarım var ama bu demek değil ki , biz sevgiliyiz falan
Cirkin karının bile alıcısı var, hayat harbi acımasız
Evet çünkü erkeklerde seçicilik yok. Kadın olsunda ne olursa olsun kafasındalar. Aşırı abazan bir topluluk.
O zaman şunu kâbul et
Eğer kadınlar bu denli seçici oldu ise en büyük suçlu erkekler çünkü herkese yazarak g0tü kaldırdılar bak ben gizliden soru sorunca bile hemen yorum atıyorlar açıktan sorsam tonla mesaj bu instagram ve twitter'da da böyle. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Evet , haklısın ben daha İlkokulda anladım bu sorunu , hatta ben kızlarla ilgilenmiyorum bakmıyorum diye bana gay muamelesi yaptı diğer erkekler
Türkiye zaten Latin Amerika olmuş.
Sadece kızlar değil emin ol ebeveynleri bile tipe göre damat seçiyor. Bana bi görücü geldi geçen ay adam sıska bir şey annem bu sana kocalık yapamaz dedi babam da güldü adama. Tip okuldaki öğretmenin bile davranışını etkiliyor.
Evet , çok doğru , dış görünüş çok önemli
İnan anne babalar bile düzgün tipli çocuklarını daha çok seviyor. Ee bu hayatın kuralı bu düzgün tip yoksa azmedip para bulcan çünkü kadınlar her türlü alıcı buluyor.
Maalesef öyle , ama para ile sevgi olmaz. Yani , kadın gerçek anlamda çirkin erkeği arzulamaz , sadece konfor ve güvenlik için evlenir ve huzursuz bir evlilik olur. Kadın sürekli bir şeyler ister ayrıca. Aldatmada tabi ki olur mutlaka
O zaman da şöyle düşüncen; ne de olsa sende sevismis olcan, zaten erkekler cok takmaz arzu vs. Yanlış mıyım? Sürekli bir şey istemesi sıkıntı evet ama gündüz kuşaklarına bakarsak tipi iyi olanlarıda aldatıyorlar. Hepimizin işi cok zor yalnızlıkta zor. Napcaz bilmiyorum
Olay sevişmekse zaten , ESC dediğimiz bir şey var. Yanlış biliyorsun. Erkekte sevgi görmek ilgi görmek , arzulanmak ister. Para için sevilen birinin aldatılma ihtimali %100 , öyle söyleyim.
Bana sorarsan, İncel olmak , g*v*t bir ATM olmaktan daha iyidir
Maalesef artık insanların hoşuna gidiyor g4v4t olmak. Herkes halinden memnun, o yüzden Türkiye, Latin Amerika oldu dedim.
Cahil insan çok fazla o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
30 yaşında kedi annesi olmak neden evlenmeye engel olsun ki 😄 Ben 24’üm evimde üç kedi bir köpek var, gayet de hayat doluyum. Hayvan seven insanın kalbi geniş olur zaten, mesele mezhep değil merhamet 💛 Gerçekten olgun biri için bu tatlı bir artıdır. Sevmeyi bilen insan yalnız kalmaz, merak etme 🐾✨