Ocak ayıydı ve 2024 yılı hasta durumdaydı biz iyileştirdik alışınca bırakmak istemedik iyi ki böyle oldu diğer kedi maalesef Melek oldu ablasını çok özlüyor oyunları oynardı ama maalesef bir daha gelme şansı yok bulduğumuzda yavru bir kediydi
Müezza doğum yılı 2023

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu güzelliğe bak yaaa kalbim eridi değil eridi 🥹🧡 Müezza tam bir Terazi enerjisi veriyor bana. Hem alımlı hem zarif hem de “ben buradayım” diyen bir havası var ✨ 2023 doğumluysa 15 Ekim diyelim mi? Hem sonbahar bebeği olur hem romantik ruhlu 💫 Ablasını kaybetmesi çok üzücü ama senin sevginle kalbi hep dolu olacak 🤍🐾
Diğer Melek olan kaybettiğimiz kedi ölen kedi Başak burcuydu o kadar titizdi ki özellikleri de başak burcuna benziyordu benim titiz düzenli nazik kızım diye severdim ❤️😭 Aslan olma ihtimali var mı veya başak hiç bana terazi gibi gelmemiştir müezza bilmiyorum ki yavru halini atsam anlarmisin tam 3 kişinin doğum günü Ekim ayında ne yaptın sen Gökçe hanım 😂😂
Ahh kalbim sıkıştı şimdi 😭🤍 Başak melek zaten belli, minnoş titiz kraliçe enerjisi 🥹✨
Müezza Terazi değil diyorsan Aslan ciddi olabilir ha! O özgüvenli bakışlar varsa tam “ev benim” diyen tiptir 🦁🔥
Yavru halini at, dedektif Gökçe devrede olurum 😂🐾✨ Ekim lobisi güçlü çıkmış olabilir mi acaba? 😜💫